Galéria

Híres emberek, akikről nem tudtuk, hogy van ikertestvérük

Forrás: Sokan hiszik azt, hogy Donald Sutherlandnek csak egy gyermeke van, a szintén színész, Kiefer, ám valójában öt van. És, ha ez nem lenne elég, Kiefernek született egy ikertestvére is, Rachel. A botrányos fivérével szemben, azonban ő visszafogott életet él. Producer és produkciós manager.
Forrás: Jon Heder nevét a 2004-es Nevetséges Napóleon kapcsán ismerte meg a világ. Azt viszont sokan a mai napig nem tudják, hogy a színésznek van egy egypetéjű ikertestvére, Dan. Dan Heder is a filmiparban dolgozik! A férfi nagysikerű vizualizációs és previzualizációs művész lett. Olyan hihetetlen filmeken dolgozott, mint a Pókember: Nincs hazaút, illetve a Bosszúállók: Végjáték.
Forrás: Hihetetlen, de a Stranger Thinks Will-jének is van egy ikertestvére, méghozzá egy lány, akit úgy hívnak Chloe. Nagyon jó testvérek és Noah többször osztott meg vele közös képeket. Ám ikertestvére a színészet helyett inkább a művészetek és a gasztronómia felé húz.
Forrás: Shawnt sokan a The Boys sorozatból és az X-Men filmekből ismerik. Nagyszerű karriert futott be. Azt viszont sokan nem tudják, hogy van egy egypetéjű ikertesója, Aaron, aki szintén színész lett, csak kevesebb sikerrel. Ettől függetlenül nagyon szeretik egymást.
Forrás: Hihetetlen, de a híres színész ikertesója sosem volt hajlandó a reflektorfényben élni. Bár Paul is rajong a filmekért, ő hangmérnök lett, méghozzá nagyon jó. Sőt, még a Halálos Iramban filmeken is dolgozott. A két férfi egyébként imádja egymást, sőt Paul hasonlóan jó barátságot ápolt Paul Walkerrel.
Forrás: Hihetetlen, hogy a világ egyik leghíresebb színészének ikertestvére van. Michael agyi bénulással született, ami miatt 13 évesen szívátültetést kellett rajta végrehajtani. A színész tudta, hogy ikertestvére alig lát, nehezen beszél és motorikus képességei sem jók. Ez azonban nem számított, hiszen nagyon jó testvérek. Michael pedig testvérének köszönhetően ma egy alapítvány szóvívője és boldog családapa.
Forrás: Az Oscar-díjas Rami Malek egy talk show-ban mesélte el néhány évvel ezelőtt, hogy ikertestvérével annyira hasonlítanak egymásra, hogy Rami volt az, aki segített, hogy Sami lediplomázzon. Történt ugyanis, hogy Sami diplomamunkájához az kellett, hogy elmondjon a professzorai előtt egy monológot egy görög tragédiából, így hát megkérte színésznek készülő ikertesóját, hogy ugorjon be helyette. A dolog sikeres volt, és a tanároknak egyáltalán nem tűnt fel, hogy nem Sami állt előttük.