Galéria

További 6 erős és gyönyörű sztár!

Forrás:

Hilary Duff teste nagyon sokat változott az elmúlt években, hiszen három gyermeket is szült. Emiatt felszaladt rá pár kiló, de egy csöppet sem bánja mindezt. Imád edzeni, de nem azért teszi, hogy mindenáron lefogyjon. Szuper kondiban van, kimondottan izmos.


Forrás:

Jennifer Lopezről nagyon sokan tudják, hogy eredetileg táncosnő volt, ezután lett énekesnő, szóval egy valódi sportemberről van szó. A szuper szexi sztár teste elképesztően izmos, formás és kidolgozott, amit a sok súlyzózásnak köszönhet.


Forrás:

A Gossip Girl szexis sztárja, Blake Lively, aki jelenleg babát vár, imádja a sportot, de mindig reális célokat tűz ki maga elé. A színésznő alapvetően heti 3-4 napon megy edzeni, így marad formában és jó erőben.


Forrás:

Emily Blunt egy nagyon finom, elegáns színésznő, azonban 2014-ben megmutatta a világnak, mennyire erős tud lenni. A holnap határa című film kedvéért heti hat napon át edzett, a forgatást megelőző három hónapban pedig mindezt megtoldotta további két óra mozgással. Sokféle edzésformát kipróbált, a súlyemeléstől kezdve a Krav Magáig.


Forrás:

Gal Gadon nem csupán Wonder Woman szerepében csodálatos, hanem a magánéletben is. A szépséges színésznő imádja a különféle harcművészeteket, a kickbox, a kung fu és a jiujitsu rabja.


Forrás:

Hilary Swank világszerte híres arról, mennyire hatalmas átalakulásokra képes testileg és lelkileg, ha egy szerepe így kívánja. Mindig feszegeti a határait, így amellett, hogy gyönyörű, az edzőteremben napi szinten bizonyítja, belevaló, erős és vagány is.