Galéria

További 6 karakter igazi személyisége

Forrás:

Az egyiptomi Kleopátra a világ egyik leghíresebb királynője, akiről már számtalan film és sorozat készült. Ezek mindegyikében gyönyörű színésznők játszották, pedig a valóságban nem volt különösebben szép, a férfiak az eszéért, szellemességéért szerettek bele.


Forrás:

Conan karaktere először 1982-ben vált ismertté, amikor Arnold Schwarzenegger alakította, majd 2011-ben ismét feltűnt, ekkor Jason Momoa személyesítette meg. Bár a könyvekben Conan kimondottan okos és művelt, a filmekben nem túl intelligens.


Forrás:

A Tom Hanks főszereplésével készült 1990-es Forrest Gump sokak kedvenc filmje a mai napig, imádják a félénk, butuska, de kedves főszereplőt. Azt pedig csak kevesen tudják, hogy a film alapjául szolgáló könyvben Forrest kimondottan kegyetlen, imád káromkodni, visszahúzódó és extra jó matekból, fizikából.


Forrás:

A 2017-es Gyilkosság az Orient Expresszen című filmben Hercule Poirot nagyon magabiztos, humoros és kifinomult, aki a botjával és pisztolyával old meg bizonyos helyzeteket. A könyvben nem ennyire vakmerő, a problémáknak inkább szavakkal megy neki.


Forrás:

A Harry Potter fanok mind egyetértenek abban, hogy Rupert Grint nagyszerű Ron Weasley volt, ennek ellenére a karakter nem igazán hasonlít arra, amilyen a könyvben volt. J.K. Rowling Ronja nem volt ennyire félős, sok helyzetben kimondottan bátor volt, akár az életét is kockáztatta a társaiért.


Forrás:

Peeta Mellark karaktere a könyvben és a filmben is nagyon kedves, ezért lehetnek győztesek a végén Katniss-szel. Ugyanakkor a filmből az jöhetett le a nézőknek, hogy Peeta a lány nélkül sehol se lenne, neki kellett a vállán cipelnie. A könyvben a srác testileg és mentálisan is nagyon erős.