Galéria

Sztárok, akiknek meghökkentően furcsa hobbijuk van

Forrás: Katy Perry alapvetően is egy igen furcsa híresség. Már, ami a nyilatkozatait vagy az öltözködését illeti. A haját pedig már meg sem említjük, amit minden héten más színűre fest. De érdekes módon nem az öltözködése vagy éppen a saját hajának megváltoztatása élete hobbija, hanem más celebek hajtincseinek gyűjtése. Egy rajongói kérdezz-felelek során bevallotta, hogy korábban Miley Cyrus és Taylor Swift tincseit is a táskájában tartotta.
Forrás: Hihetetlen, de a színész él-hal a kerámiák készítéséért. Szabadidejében a saját műhelye magányában fazekaskodik. Sőt, állítólag több barátjának is szokott saját készítésű tárgyakat csinálni.
Forrás: Paris Hilton szereti meghökkenteni a világot, amelyet a hobbijával is elért. Az örökösnő még korábban vallotta be, hogy van egy bizarr hobbija, ami nem más, mint a békavadászat. Paris-nek két nagy tanyája is van. Az egyik Nevadában a másik a kaliforniai Oakland közelében. Ha épp ezeken tölti a szabadidejét, akkor szerez egy vödröt és békákkal tömi tele őket, akiket végül szabadon enged.
Forrás: Ki tudta, hogy Nicole Kidman adrenalinfüggő? A színésznőnek nemcsak ejtőernyős engedélye van, hanem más nőket is arra biztat, hogy szerezzék meg a sajátjukat, "ez áll a legközelebb a repüléshez" - mondta a The Telegraphnak.
Forrás: Angelia Jolie már csak ránézésre is vad, szenvedélyes nő, akinek a hobbiját is pontosan ilyennek képzeljük. A színésznő tőröket gyűjt, mégpedig 11 éves kora óta. A W magazinnak elmondta, hogy ezt a hobbit a fiának, Maddoxnak adta át.
Forrás: Mike Tyson a világ egyik legerősebb és legfélelmetesebb bokszolója. Éppen ezért érdekes, hogy van egy meglepően gyengéd hobbija: versenygalambokat nevel. Állítólag gyerekkora óta szerette a madarakat, és évek óta tartja is őket. Egyes pletykák szerint egyszer még egy barátnőjével is szakított, amikor az azt javasolta neki, hogy főzzék meg az egyik madarát.
Forrás: Mindenki tudja, hogy Beyoncé a méhkirálynő, de kevesen tudják, hogy ez szó szerint igaz! A brit Vogue-nak adott 2020-as interjújában Beyoncé elárulta, hogy több mint 80 000 méhe van, és kaptárai évente több száz üveg mézet termelnek. Édes!