Galéria

Sztárok, akik őszintén beszéltek fájdalmas szakításukról

Forrás:

Ez volt és ma is az egyik leghíresebb szakítás a hírességek történetében. A két színész 2005-ben úgy döntött, hogy elválik, ami Jennifer szerint nagyon fájdalmas volt. Ahogy egy 2005-ös interjúban fogalmazott:

„Magányos vagyok? Igen. ideges vagyok? Igen. Össze vagyok zavarodva? Igen. Voltak napjaim, amikor rendeztem magamnak egy kis szánalompartit? Az biztos. De én így is nagyon jól vagyok. A kapcsolatok 2 emberből állnak – mindenki felelős a másikért.” 

Majd hozzátette, hogy: „Szomorú, ha valaminek vége szakad. Megtöri az embert – megtöri az érzést. Ha megpróbálod elkerülni a fájdalmat, az nagyobb fájdalmat okoz."


Forrás:

1980-as évek végén és az 1990-es évek elején ők voltak Hollywood egyik legnépszerűbb sztárpárja, és mindössze 5 hónappal azután, hogy randevúzni kezdtek, el is jegyezték egymást. 1993-ban azonban szakítottak, ami Winonát nagyon megviselte. A szakítás után sokat küzdött mentális problémákkal, és mint bevallotta: „Egyszerűen nem vigyáztam magamra.”

2001-ben egy interjú során ezt mondta: „Az első igazi kapcsolatom volt Johnnyval, egy vad szerelem, amihez hasonlót nem tudom, hogy fogok-e még találni. Az első szerelem ilyen, nem?”


Forrás:

Az egykori sztárpár 1997-ben ismerkedett meg, egy évvel később összeházasodtak, és két közös gyermekük született. 2003-ban azonban úgy döntöttek, hogy elválnak, ami mindenkit megdöbbentett. Ethan Hawke azt mondta egy interjúban, hogy:

„Elváltam, és a magánéletem szétesett. Ha depressziós vagy, nagyon könnyű mindent borúsan látni és észre venni azt, ami hamis. Én pedig akkor kezdtem el felfogni, mennyi minden hamis körülöttem."


Forrás:

A híres modell és a világhírű zenész néhány évig se veled, se nélküled kapcsolatban élt, Bella pedig soha nem próbálta leplezni fájdalmát. Ahogy egy interjúban bevallotta:

„Amikor szeretek valakit, teljes szívemből szeretem. Ez volt az első szakításom, ami teljesen nyilvános volt. Kívülállóként azt gondolhatják, hogy jól kezeltem, de mindig a szívemben van, és mindig nagyon erősen érzem. Egy ideig nehéz lesz. A szerelem fáj, de túl kell lépned rajta. Mindig tisztelni fogom őt, és mindig szeretni fogom. Néha szeretnél szomorú lenni miatta, vagy másként kezelni, de a nap végén soha nem akarod felégetni azt a hidat, amiért olyan keményen küzdöttél."


Forrás:

A két zenész összesen 4 évig volt együtt, ebből 2 évig jegyesek voltak. A szakítás azonban hatalmas megdöbbenés volt Perrie számára, aki egy percig sem számított rá. Pláne, hogy SMS-ből tudta meg, hogy vége... „Szörnyű volt, életem legrosszabb időszaka. Egy 4 éves kapcsolat és egy 2 éves eljegyzés ért véget egy egyszerű SMS-ben. Bár a karrieremben nagyon jól mentek a dolgok, hihetetlenül nehéz volt számomra.”

Zayn Malik nyilvánosan tagadta, hogy így szakított volna egykori menyasszonyával. „Jobban tisztelem Perrie-t, mint hogy bármit SMS-ben fejezzek be. Nagyon szeretem őt, és mindig is fogom, és soha nem zárnám így le a kapcsolatunkat 4 év után.”


Forrás:

A híres popsztár 2011-ben kezdett randevúzni a színésszel a You and I című száma klipjének forgatása után. 5 évig voltak együtt, 2015-ben el is jegyezték egymást, de egy évvel később szakítottak. Gaga Gaga: Five Foot Two című dokumentumfilmjében a következőt mondta:

„Csináltam egy filmet, és elvesztettem Taylort. Ez a harmadik alkalom, hogy így összetörik a szívem.” Az énekesnő ezzel arra utalt, hogy amikor karrierje beindul, a szerelmi élete mindig romba dől. Ezt követően sokáig nem volt képes nyitni más férfi felé.


Forrás:

A pár 1985-ben ismerkedett meg egy film forgatása közben, majd 1987-ben úgy döntöttek, hogy összeházasodnak. Jeff elmondta, hogy szerelem volt első látásra, Las Vegasban pedig rögtön egybe is keltek. 1990-ben azonban mégis beadták a válókeresetet, Geena így nyilatkozott akkor: 

"Bizonyára nagy reményeket fűztek hozzánk... mindkettőnknek felkavaró volt, hogy ez nem sikerült." Később kiderült, hogy a két színész nem ugyanabban az életszakaszban volt, és így a jövőképük sem egyezett.