Galéria

8 mellékszereplő, akik mindenki szerint megérdemlik a saját filmet

Forrás: A jelenleg is az egyik legnépszerűbb Netflixes szériában zseniális és számunkra még kicsit rejtélyes kézfej csodás "alakítást nyújtott". A vicces és sokszor nagy galibát okozó Izé előtörténetére garantáltan lenne kereslet. Reméljük meg is valósul, akárcsak a Wednesday Addams 2. évada.
Forrás: Mondhat bárki bármit, a Harry Potter-filmeknek nagyon is sokat adott a gonosz kisfiúból megtört fiatal férfivá cseperedő Draco, aki sokáig maga sem tudta, hol van a helye. Végül pontosan az ő karaktere volt rá a bizonyíték, hogy mindenki megváltozhat és dönthet végül helyesen. Ezért is adnánk meg az esélyt egy saját filmnek.
Forrás: A Jóbarátok néhai Gunther-je mindig furcsa jelenség volt és mindössze annyit lehetett róla tudni, hogy imádja Rachelt. Bár úgy tűnt, mint egy magányos farkas, a karakter felépítése és beszólásai alapján sokkal több rejtőzött benne, mint ahogy azt gondoltuk.
Forrás: A Karib-tenger kalózai két ügyetlen, fura, ám annál viccesebb karaktere zseniális időzítéssel tudtak megjelenni vagy tenni dolgokat a film története során, amit mindig együtt csináltak. A párost annyira megszerette a közönség, hogy szinte a franchise egyik legfontosabb mellékszereplőinek tartották őket.
Forrás: A válogatás nagy kivétele, hiszen Groot kapott saját sorozatot a Disney+-on, ami annyira sikeres, hogy nem lepne meg minket, ha a többi szereplőről is lenne egy-egy ilyen előzmény sorozat. A Galaxis őrzői filmekben egyébként elképesztő személyisége és energiája van, pedig a szövege mindössze pár ismert szó: Én vagyok Groot.
Forrás: Más népszerű filmsorozatokkal ellentétben az Éhezők viadala minden szereplője nagyszerű. A második filmben azonban nagyobb szerepet kapott a jóképű Finnick Odair, aki nagyon érdekes ember volt, főleg, hogy sokszor mutatta magát felszínesnek és álszentnek, de mindig kiderült ennek ellenkezője. Az ilyen karakterek változására vagy életére pedig érthető, hogy mindenki kíváncsi.
Forrás: Az Alkonyat-filmek gyönyörű vámpírja már az alkotásokban is igen különleges volt, hiszen mindenki az ő képességét szerette volna birtokolni. Ezen kívül - bár néhány szereplő háttértörténetét megismertük - mindenki örült volna egy olyan fejezetnek, ahol Alice vámpírrá válása kerül előtérbe. De egy saját filmet is el tudnánk képzelni.
Forrás: A Gyűrűk Ura egyik legszerethetőbb karaktere volt, akinek sokszor köszönhette az életét a történet főhőse, Fordo. A jámbor hobbit és a kétszínű Gollam ellenséges kapcsolata pedig kifejezetten fűszert adott a trilógiának. Nem is csoda, hogy mindenki szeretné tudni, hogyan alakult az élete barátja távozásával.