Galéria

Sztárok, akik teljesen máshogy néznek ki a valóságban, mint filmjeikben és sorozataikban

Forrás: A Galaxis őrzőinek először negatív, végül pozitív karakterré avanzsált fiktív szereplője igen rémisztő. Ugyanakkor valamiért nem is nagyon tudtuk elképzelni, hogy az őt megformáló színésznő máshogy nézne ki, pedig az életben egyszerűen gyönyörű, bájos és kifejezetten kifinomult ízlésű. Vörös hajával, porcelán bőrével mindenkinek bebizonyította, hogy igazi kaméleon a filmvásznon.
Forrás: A hideg, kifejezetten morcos színésznőhöz remekül illett Lisbeth szerepe, aki egy biszexuális, meglehetősen extravagáns stílusú traumatizált lány. Olyan jól keltette életre Mara a karaktert, hogy a valóságban is mindenki ilyennek képzelte. Ezzel szemben a színésznő visszafogott, kicsit babás beütésű, aki a vörös szőnyeg legszebbje szokott lenni.
Forrás: Talán az eddigi legnagyobb kontraszt köthető a színésznő nevéhez, aki a Sárkányok házában igazi királynői megjelenésű, méghozzá hosszú hófehér hajával és hosszú ruháival. Ám Emma a valóságban kicsit sem hasonlít leghíresebb karakterére. Rövid haja van, stílusa kifejezetten maszkulin, és szereti a feltűnő sminket.
Forrás: A jóképű színész először Doctor Who, majd A korona, végül most épp a Sárkányok háza főszereplőjeként lett ismert. Utóbbi kettőben szőkén - bár más-más megjelenéssel - láthattuk, ami miatt sokan így is könyvelték el magukban. Pontosabban a szőke hercegnek. Ezzel szemben Matt sötét barna és kifejezetten vad, rosszfiús stílusa van. Imádjuk!
Forrás: A gyönyörű, törékeny színésznő szintén A korona című sorozattal lett ismert, mint Diana hercegné. A szériában hozta Diana zseniális és hibátlan porcelán megjelenését. Ezzel szemben mindenkit sokkolt a színésznő maszkulin, férfias jegyeket hordozó öltözködése, amivel a tervezők egyik legnagyobb kedvence lett. Emma egyébként gendersemleges, ez az öltözködésén is látszik.
Forrás: Mindenki Cersei Lannisterje hosszú aranyszőke hajjal és csodaszép külsővel él bennünk. A sorozat első részeit nézve nem is tudtuk elképzelni Lenat más külsővel, pedig a valóságban szöges ellentéte a sorozatbeli karakterének. Fekete, rövid haja van. Több tetoválás is díszíti a testét és kifejezetten szeret sportosan lenni a hétköznapokban.