Galéria

Ezek voltak az elmúlt évtizedek legmenőbb karácsonyi játékai, amelyekre minden gyerek nagyon vágyott

Forrás: A 2000-es évek gyermekei

Azok, akik a 2000-es években voltak gyerekek, már jóval modernebb meglepetésekre vágytak. 2000 és 2010 között egyértelműen a legjobban vágyott ajándékok között szerepeltek az olyan konzolok, mint a Nintendo Wii, a PlayStation 2 vagy 3 és az Xbox 360. De a kisebbek körében abszolút ekkor arattak nagy sikert a Bratz babák és a RoboSapiens robotok.
Forrás: Íme egy fotó a Bratz babákról.
Forrás: A 90-es évek gyermekei

Ebben az időszakban még abszolút nem a technológia uralta a hétköznapokat! Még nem volt internetünk, sem mobilunk, maximum egy tévénk, ahol azt néztük, ami épp ment az adásban. És hogy milyen ajándékokra vágytak legjobban a korszak gyermekei? Naná, hogy egy vagány Game Boyra, Furby plüssre (arra, amelyik interaktív volt, természetesen), Tamagochira, és az akkor épp népszerű rajzfilmek figuráira. Na meg persze Barbie-babákra, minden mennyiségben!
Forrás: A régi jó Tamagochik!
Forrás: A 80-as évek gyermekei

Emlékszel még, hogy ebben az időszakban mekkora sikereket arattak a Moncsicsi babák? Nem volt gyerek, aki ne akart volna legalább egyet magának, és olyan sem, akinek ne lett volna saját búgócsigája. Ahogy ekkoriban a különböző klasszikus társasjátékok, például a Ki nevet a végén sem hiányozhatott a fa alól, és a kockás kirakók is nagyon felkapottak voltak. Na és természetesen a Rubik-kocka!
Forrás: De szerettük (nemcsak kirakózni vele, hanem építeni is)!
Forrás: A 70-es évek gyermekei

A 70-es évek gyermekei biztosan szívesen emlékeznek vissza arra, amikor megkapták karácsonyra életük első diavetítőjét, és végre nem csak akkor lehetett "tévét nézni", ha épp volt valami egyáltalán adásban. A fiúk imádták a mini autóverseny játékot, a lányok pedig a különböző gyerekeknek készült konyhai eszközöket, így lehetett főzőcskézőset játszani.
Forrás: Minden gyerek ilyen saját kiskonyhára vágyott!