Galéria

A 9 legdögösebbnek megválasztott herceg a világon

Forrás:

A 49 éves Haakon herceg szintén trónörökös, ő lesz a következő norvég király. 2001 óta Mette-Marit hercegné a felesége, két gyermekük van, Ingrid hercegnő és Sverre herceg.


Forrás:

A 38 éves monacói Andrea Casiraghi III. Rainier monacói herceg és Grace Kelly legidősebb unokája. 2013 óta házas és már van három gyermeke, Alexandre, India és Maximilian.


Forrás:

A kereken 40 éves Vilmos herceget senkinek sem kell bemutatnunk, ő Károly király elsőszülöttje, a brit trón várományosa, Katalin hercegné férje, György herceg, Charlotte hercegnő és Lajos herceg apukája.


Forrás:

A 38 éves luxemburgi Félix herceg jelenleg harmadik a trónöröklési sorban. 2013-ban vette feleségül szerelmét, egy civil nőt, Calire-t, akitől két gyermeke született, Amalia és Liam.


Forrás:

Grace Kelly másik unokája, a 35 éves Pierre Casiraghi még előkelőbb helyet kapott ezen a listán. A fiatalember 2015-ben nősült, felesége Beatrice, akitől eddig két fia született, Francesco és Stefano.


Forrás:

Diana hercegnő és Károly herceg kisebbik fia, Meghan Markle férje, Harry herceg csak eggyel maradt le a dobogóról, így ő lett a negyedik a sármos hercegek listáján.


Forrás:

Az 50 éves, nemesi származású olasz-amerikai üzletember, Lorenzo Borghese igazi örök agglegény. Olyannyira, hogy még szerepelt is az USÁ-ban futó A Nagy Ő egyik évadában. A dobogó harmadik helye lett az övé.


Forrás:

A 36 éves Amedeo belga herceg lett az ezüstérmes az olvasók szerint, aki nem más, mint a jelenlegi király, II. Albert unokája. 2014 óta házas, felesége, Elisabetta 2022-ben adott életet első gyermeküknek.


Forrás:

Az első helyezett a svéd király egyetlen fia, a sármos Károly Fülöp herceg lett, aki 2015-ben vette feleségül Sofia hercegnét, aki korábban modell és reality szereplő is volt. Az elmúlt években három kisfiuk született, Julian, Alexander és Gabriel.