Galéria

Z generációs színésznő, akiket már most egy szintén emlegetnek a leghíresebb emberekkel

Forrás: Az Eufória szépséges színésznője a Fehér Lótusz sorozatában is lehengerlő alakítást nyújtott, amely után a nagyobb filmes projektek készítői is felfigyeltek rá. Hamarosan a nagyszabású Madame Web című filmben láthatjuk, Dakota Johnson oldalán.
Forrás: Bár még nem sok alkotásban láthattuk, az már biztos, hogy nemcsak színésznőként, hanem énekesnőként és dalszerzőként is igyekszik megmutatni, mennyi lehetőség van benne. Talán emiatt is kapta meg a készülő A kishableány főszerepét, amelyben Arielként fog minket elvarázsolni a hangjával.
Forrás: A 20 éves különleges szépségű színésznő Beverly Marsh szerepével lett ismert az AZ-filmekből, majd szép sorban jöttek a még nagyobb kihívásokat jelentő szerepek. Többek között láthattuk az Éles tárgyak című filmdrámában, illetve a furcsa, már-már nyomasztó Juliska és Jancsi fantasztikus thrillerben.
Forrás: Steven Spielberg nagy felfedezettjének tartják, aki a West Side Story feldolgozásában mutatta meg a közönségnek, hogy valóban nagy meglepetéseket fog még okozni. Ez a meglepetés nem is váratott magára olyan sokat, hiszen a színésznő fogja játszani az élőszereplős Hófehérke karakterét.
Forrás: A Stranger Things sorozata több kollégájának is nagy ugródeszka volt Hollywoodba, ám Sadie igyekszik már most a legfelkavaróbb és Oscar esélyes alkotásokra igent mondani. Hamarosan a Bálna című drámában láthatjuk majd, amelyben a nagy visszatérő, Brendan Fraser lányát fogja alakítani.
Forrás: Wednesday Addams-et alakító színésznő sokak számára a Tim Burton által rendezett szériából lett ismert, holott a szépséges színésznő már számtalan filmben és sorozatban mutatta meg, hogy 20 éves kora ellenére nem egyszerűen tehetséges, de hamarosan igazi trónbitorló lesz belőle a filmes szakmában.