Galéria

Sztárok és sztárpárok, akinek 2022-ben született kisbabája

Forrás:

A Trónok harca sztárja, a Sansa Starkot alakító Sophie Turner 2022 júliusában adott életet második lányának. Férje, Joe Jonas így immár duplán is lányos apuka!


Forrás:

Heath Ledger egyetlen lányának, Matildának az anyukája, Michelle Williams 2020-ban találta meg ismét a boldogságot. Jelenlegi férjétől november 2-án született meg második babája.


Forrás:

A 42 éves ausztrál színésznő, Rebel Wilson egy másik nő mellett találta meg az igazi boldogságot, első gyermekük, egy kislány béranya segítségével született meg 2022-ben.


Forrás:

A Breaking Bad sztárja, Aaron Paul imádja a feleségét, Laurent, így nem meglepő, hogy úgy döntöttek, az első után egy újabb babát is bevállalnak. Kisfiuk, Ryden áprilisban született.


Forrás: Nézd csak, milyen cuki Aaron gyermeke!
Forrás:

Nicolas Cage úgy lett 2022-ben háromgyerekes apa, hogy amúgy már nagypapa is. Fiatal, japán származású feleségével kislányuk született, aki az August Frances nevet kapta.


Forrás:

Adriana Limának már volt két lánya előző házasságából, most augusztusban pedig született egy harmadik aktuális párjától, Andre Lemmerstől.


Forrás:

Quentin Tarantino sokáig azt gondolta, nem neki való az apaság, ám felesége, Daniella Pick mindent megváltoztatott. Idén júliusban már a második babájuk született meg.


Forrás:

Priyanka Chopra és Nick Jonas első gyermeke, egy kislány, Malti Marie 2022. január 15-én született béranya segítségével, ám a vártnál 12 héttel korábban, ezért az orvosok 100 napon át küzdöttek az életéért.


Forrás:

Khloé Kardashian és Tristan Thompson második gyermeke, egy kisfiú 2022. július 28-án született béranya segítségével. A sztáranyuka azért döntött úgy, hogy nem ő maga hordja ki a babát, mert orvosai szerint 80 százalék lett volna az esélye arra, hogy elvetél.