Galéria

15 eszköz, ami segít a fenntarthatóbb életmód kialakításában

Forrás: A mosható teafliter használata sokkal egyszerűbb, mint gondolnád. A gyógynövényeknek kifejezetten jobb, mint a fém változata.
Forrás: Cekker, kosár, vászonszatyor. Mindegy hogy hívod vagy miből készült, csak legyen veled a vásárlánál így nem kell feleslegesen műanyag zacskót használni.
Forrás: Egy hordozható szett az evőeszközökből igazán kis helyet foglal, mégis számos olyan helyzetben használhatjuk őket, amikor műanyag társaik elérhetőek csak.
Forrás: Egyszerű mégis sokszor elfelejtjük. Fontos - főleg a nyári melegebb napokon, hogy gondoljunk a folyadék utánpótlásra. Az acél kulacs tökéletes megoldás, mert nyáron a hideget, télen a meleget tartja. 
Forrás: Minden apró falatnak jut egy tároló, így nem kell minden apróságot zacskózni és ha egy csomagolásmentes bolt akadna utunkba, akkor se leszünk gondban!
Forrás: Persze nem csak a kicsiknek, hanem a felnőtteknek is. Rengeteg használt bicikli is akad a használt cikkekkel foglalkozó oldalakon. Érdemes a jó időben a kocsit bicajra cserélni!
Forrás: Egy elviteles kávé sokszor életet tud menteni. Ha mindezt a magaddal hozott bögrébe vagy pohárba kéred akkor ezzel a Föld megmentéséért is teszel.
Forrás: A mosogatást is sokkal környezetbarátabbá tudod tenni ha cserélhető fejű, fa mosogatókefét használsz.
Forrás: Cserélhető fejes fogkefe, amivel kevesebb szemetet termelsz. PRO TIPP - Keresd a már újrahasznosított műanyagból készült termékeket!
Forrás: A luffa szivacs tökéletes fürdéshez is, de ha mosogatni szeretnél vele, akkor annak a célnak is tökéletesen megfelel!
Forrás: A menstruációs bugyi igazi kényelmet nyújt - akár önmagában akár más eszközzel kiegészítve! Te kipróbálnád?
Forrás: A mosható betét a bolti betének az alternatívája. Puha, ökotex minősítésű - texikus anyagtól 100%-ban mentes. Egészséges és tudatos választás midnen nőnek. 
Forrás: Tökéletesen kiváltja az alufóliát vagy a folpakkot - minden szendvics belefér! 
Forrás: Az intim kehely a tampon alternatívája. Pontosan illeszkedik, többféle méret létezik. Csak egy kis gyakorlás kell és ugyanolyan magabiztosan használhatod mint a tampont!
Forrás: A fém borotva biztonságosabb és élethosszigtartó kiváltója lehet a műanyag, eldobható borotvának. Igazi egyszeri beruházás!