Galéria

Sztárok, akiket kitiltottak nyilvános helyekről

Forrás: Ariana Grande

A világsztár a Wolfee Donuts üzletbe többé biztosan nem látogathat el, ugyanis a tulaj kitiltotta őt. Hogy miért? Nos, a biztonsági kamerák felvételéből kiderült, hogy Ariana a tálcára kihelyezett, megvásárolható fánkok tetejét végignyalta, amikor a tulaj épp nem figyelt, a férfi pedig annyira kiakadt (jogosan persze), hogy egy rádiós műsorban bejelentette, hogy Ariana egy életre szóló kitiltást szerzett magának ezzel a viselkedéssel.
Forrás: Madonna

A popdíva 2013-ban kapott tiltólistát az Alamo Drafthouse mozi tulajától, miután a 12 év rabszolgaság című filmre beült, majd az egészet végigtelefonozta! A moziban nagyon szigorúan veszik, hogy filmnézés közben nincs telefonozgatás és beszélgetés, ezért már önmagában Madonna viselkedése kiakasztotta az embereket, ám amikor egy mozizó szólt neki, hogy hagyja már abba, az énekesnő kiabálni kezdett és jelenetet rendezett. Ezért végül inkább kitiltották.
Forrás: Paris Hilton

Az örökösnő sem mehet ám oda, ahova csak kedve tartja! Pláne, ha ez a helyszín épp a Wynn Las Vegas Resorts lenne, ahonnan 2010-ben végleg kitiltották. Ekkor érkezett ugyanis ide Paris, ám innen már bilincsben vitték el, mert kokaint találtak nála, ami akkor esett ki a földre, amikor épp az ajakbalzsamja után kutatott a táskájában.
Forrás: Will Smith

Nem titok, hogy Will Smith Oscar-gálás pofonjának számos következménye volt, ezek közül az egyik pedig az, hogy a színész 10 évig egyetlen egy Oscarra sem mehet el. Akkor sem, ha jelölik, és vendégként sem fog szerepelni a meghívottak listáján egészen 2032-ig.
Forrás: James Corden

New York egyik legnépszerűbb étterme a Balthazar, ahová James Corden egy darabig nem tehette be a lábát. Ezt maga a hely tulaja döntötte el, aki egy Instagram-posztban részletesen is felfedte, miért tette tiltólistára a hírességet. Állítása szerint James ellátogatott hozzájuk párszor, és borzasztó stílusban beszélt a dolgozókkal, miután egy hajszálat talált az ételben, és olyan is volt, hogy elképesztő ordítozásba kezdett a pincérrel, mert felcserélte a felesége rendelését. A színész a nyilvános figyelem miatt végül felhívta a tulajt és elnézést kért tőle, a férfi pedig cserébe feloldotta a letiltást. Hogy azóta James járt-e ott, már más kérdés.
Forrás: Lindsay Lohan

A Los Angelesben található Chateau Marmont nem véletlenül híres, rengeteg sztár imádja és fordul meg itt hosszabb vakációk erejéig is. A színésznő épp a Liz & Dick című filmet forgatta 2012-ben, amikor itt szállt meg, és 47 napot töltött el. A gond, hogy felhalmozott egy laza 46 ezer dolláros (17 millió forintos) számlát, amit aztán nem akart kifizetni. Ezért a tulaj kitiltotta őt, annak ellenére is, hogy végül hosszas küzdelmek után sikerült egyezségre jutnia Lindsay jogi csapatával a tartozás kapcsán.
Forrás: Blake Lively

Ahogy említettük is, Blake Lively is kapott tiltást egy népszerű helyszíntől. Ez nem más, mint maga Disneyland, ahonnan kitiltották a színésznőt, mert 6 évesen megpróbált beszökni a park területére zárás után. A biztonságiak hamar elkapták, a vezetőség pedig büntetésből tiltólistára tette őt. Persze azóta már jó pár évtized eltelt, és tekintve, hogy láttuk is párszor Blake-et Disneylandben, valószínűleg hamar feloldották a tiltást.