Galéria

Mi a szexnyelved? Mindent megváltoztathat, ha ismered a sajátod - és a párodét is!

Forrás: Az energetikus szexnyelv

Aki ebbe a kategóriába tartozik, nagyon figyel a szex dinamikájára és annak felépítésére. Azaz te nem szeretsz gyorsan beleugrani az együttlétbe, neked erre rá kell hangolódni. Fontos számodra az előjáték, az ezt megelőző flörtölés, a másik feltüzelése, akár érintések nélkül. Nyitott vagy a játékokra is (például egy 18+-os társasjátékra), a lényeg, hogy mire a behatolásra kerül a sor, már tényleg mindketten azt érezzétek, hogy nem bírtok magatokkal. A gyorsmenet nem erősséged, nem tudsz úgy ellazulni sem, és ilyenkor az orgazmus is elmarad.
Forrás: Az érzéki szexnyelv

Neked mind az öt érzéked középpontba kerül a szexben, és ezek kellenek is ahhoz, hogy tűzbe jöjj. Azaz az illatok, a hangok, az érintések, a másik csókjának íze és persze a látvány együttesen elengedhetetlen számodra a maximális élvezethez. Szereted eltölteni az idődet ezzel, feltüzelni a másikat, úgyhogy nálad esélytelen, hogy lekapcsolt lámpa mellett, néma csöndben szexelj a pároddal.
Forrás: Az erotikus szexnyelv

Te az vagy, aki nem gondolja túl. A szex az élvezetekről szól, és nem bánod, ha rögtön a lényegre tértek. Nem érdekel az előjáték, mert rögtön tűzbe jössz, nyitott vagy a gyorsabb menetekre, és lényegében bármire, ami csúcsra juttat. Szereted a változatosságot, de nem vagy túl türelmes alkat, úgyhogy a hosszú előjáték téged inkább kizökkent. Tudod, mit akarsz, és rögtön akarod!
Forrás: A vadóc szexnyelv

Te nem vagy átlagos típus az ágyban, és a klasszikus pózok, rutinszerű menetek negatívan hatnak a libidódra. Te abszolút az újdonságok embere vagy, aki mindent kipróbálna, és azoktól a dolgoktól sem riadsz vissza, ami másoknak már túl sok lenne. Játékszerek, kikötözés, beöltözés, bármi jöhet, mert neked fontos, hogy ne laposodjanak el a dolgok. A gondot inkább az okozza, ha olyan partnerrel vagy együtt, aki zárkózott ezen a téren, és emiatt te sem mered kimondani az igényeidet. Volt már ilyen, igaz?
Forrás: Az alakváltó szexnyelv

Te vagy az, aki a fentiek közül mindben magadra tudsz ismerni egy kicsit. Van, hogy vágysz a hosszas előjátékra és felépítésre, máskor egy gyorsmenetet akarsz, szeretsz kísérletezni, de nincs bajod a megszokott dolgokkal sem. Ennek előnye, hogy nagyon könnyen tudsz azonosulni a partnered igényeivel, így könnyen egy hullámhosszra tudtok kerülni.
Forrás: Miért fontos a szexnyelv ismerete?

Ha tudod, milyen nyelvet beszélsz te a hálóban, és milyet a párod, máris láthatod, hogy hol csúszik el esetleg a kommunikáció az ágyban. Azok a párok, akik teljesen mást akarnak a hálószobában, nehezebben tudják összhangba hozni az együttléteket, ami hosszú távon a szex megszűnéséhez vagy legalábbis ritkulásához vezet. A szexuális inkompatibilitás nagyon gyakori jelenség, de ha ismeritek a szexnyelveteket, közelebb hozhatjátok őket egymáshoz, így mindketten elégedettebbé válhattok.