Galéria

Ezt eszi Megan Fox egy nap

Forrás:

Megan bőséges reggelivel indítja a napot, általában tojásfehérjét, mandulát vagy zabkását eszik. „Ügyfeleimmel a fehérjékre, a rostokra és az egészséges zsírokra koncentrálunk” – mondja Harley az Insidernek. A mandula 6 gramm növényi fehérjét, a tojás nagyjából 4 grammot tartalmaz, vagyis elegendő adagot ahhoz, hogy néhány órán keresztül megmaradjon a jóllakottság érzése. A mandula emellett E-vitamint és riboflavint is tartalmaz, ami az energia hasznosításában vesz részt. A színésznő korábban elárulta, hogy nem iszik alkoholt és energiaitalt sem, az egyetlen szenvedélye a kávé, amiből napi egyet gurít le reggeli után.


Forrás:

Megan nem szereti az olyan ételeket, amik eltelítik, így olyan kajákra szavaz, amik könnyen emészthetőnek számítanak és amitől nem fogja azt érezni, hogy degeszre ette magát. A csirke- és a lazacsaláta pont ilyen ételek, amik ráadásul Meg kedvencei is. A sztáredző szerint a húsnak maximum tenyér nagyságúnak szabad lennie a salátán, amire a boltban előkészített öntetek helyett egészséges almaecetet vagy olívaolajat érdemes locsolni.


Forrás:

A színésznő óriási lazacrajongó, így, ha ebédre nem halat válaszott, akkor esélyes, hogy a vacsoránál mindezt bepótolja. „Megan Fox végre meghallgatott, és most lazacrajongó. Legalább egyszer eszik belőle. Gyakran fogyaszt lazac sashimit, uborkasalátát és miso levest és egy kis edamame babot” – mondta korábban az amerikai Glamournak az edző. Vőlegénye mindezt megerősítette, amikor azt mondta: ha az étlapon szerepel sushi, Meg nagy valószínűséggel azt választja annak ellenére, hogy vőlegénye odavan a sajtburgerért.


Forrás:

Megan még a nassolást is megtervezi, sosem szokott csak úgy véletlenszerűen bekapni valamit nap közben. Reggeli és ebéd között, illetve ebéd és vacsi között, esetleg vacsora után engedi meg magának, hogy snackhez nyúljon. Persze ez sem a hagyományos chipsz és csoki kategóriából való, hanem egészséges alternatíva. Meg imádja a vörös turmixot, vagyis a szezonális bogyókból készült smoothie-t, amit chai teával, fehérjeporral és mandulatejjel szokott felturbózni. Mivel nem fogyaszt sok szénhidrátot, ilyenkor elég gyümölccsel pótolja mindezt.