Galéria

Emberek felfedték, mi az, amit csak összeköltözés után tudtak meg a párjukról

Forrás: "Hogy mennyire zárkózott típus. Korábban amikor együtt voltunk, mást sem akartunk csinálni, csak együtt lenni. Miután összeköltöztünk, és több időt töltöttünk együtt, hogy nincs velem olyan sokat, és inkább a szobájában van. Kiderült, hogy otthon ő általában egyedül szokott lenni. Ami nem rossz dolog, de eleinte biztosra vettem, hogy a házasságunk nem fog működni, mert nem szeret vagy ilyesmi. Néhány embernek szüksége van privát térre."
Forrás: "Hogy a pasim utálja a rendetlenséget, de ő maga egy rendetlen férfi. Emberek... két lábon járó ellentmondások".
Forrás: "Imádja ott hagyni az üres flakonokat, ahol épp kifogytak. Biztos azt hiszi, a takarítónője vagyok, aki éjjel jön és mindent elpakol..."
Forrás: "Megtanultam, hogy ami a szekrényeket illető, a srácok 20%-nyi helyet kapnak bennük, a lányok pedig 80-at."
Forrás: "Rájöttem, hogy teljesen eltérő személyiségek vagyunk, minden téren. Nagyon idegesítő és nem is tetszik ez az egész. De nagyon szeretem a páromat. Majdnem 8 éve vagyunk házasok."
Forrás: "Mint kiderült, a feleségem szerint lehet rosszul belepakolni a mosogatópbe, rosszul vizet forralni, rosszul mosogatni, parkolni, szemeteszsákot a kukába tenni, és én MINDET csinálom."
Forrás: "Rájöttem, hogy ő a világ legjobb párja, és a legrosszabb lakótársa. Egyszer megtaláltam a távirányítót a szennyesládában, és nem tudom, hogy került oda."
Forrás: "Hogy a párom SEMMIT sem dob ki. Mert hogy egy nap mindez milliókat fog érni, szóval tartsuk meg az összes kacatot!"
Forrás: "Megtudtam, hogy a barátnőm nem is annyira rendszerető. Amikor átmentem hozzá korábban, a lakás tiszta volt. Miután összeköltöztünk, ennek vége is szakadt."
Forrás: "Ő nem annyira koránkelős típus, mint én, ezért a hétvégéken jó két órával korábban kelek, mint ő. Ráadásul nem is éjjeli bagoly, így két órával előttem fekszik le. Lényegében imád aludni. Ami nekem annyiban jó, hogy 2-4 óra extra időm van videójátékozni."