Galéria

5 téli szexpóz, ami garantáltan felforrósítja a hangulatot

Forrás: Télen szeretjük minél közelebb érezni magunkat a párunkhoz, így nem meglepő, hogy ezt a szexben is pontosan így éljük meg. A gombóc póz során feküdjünk be a takaró alá misszionárius pózba, majd a lábunkat szorosan fonjuk a párunk csípője köré, aki térdelő helyzetben alánk helyezi a karjait. Igazán mély és gyengéd élményt  ad.
Forrás: Az egyik legismertebb póz télen a legnépszerűbb is egyben, hiszen könnyen magunk köré tekerhetjük a takarót és a párunk testének melegét is élvezhetjük. Üljünk egymással szemben, csak mi a párunk ölében helyezkedjünk el. Ha szeretnénk könnyebbé tenni a pózt, akkor a partnerünk dőljön az ágy támlájának.
Forrás: Nincs is jobb annál, mint reggel arra kelni, hogy a párunk hátulról ölel át. Nos, ha egy kis huncutkodásra vágytok és nem szívesen mozdulnátok ki a hidegben, akkor érdemes már a takaró alatt megszabadulni a ruháktól és élvezni a gyönyörteli meleget a paplan alatt, méghozzá oldalt pózból.
Forrás: Ha szeretsz felül lenni, akkor a téli időszakban sem kell lemondani róla a hideg miatt. Ülés helyett feküdj a párod mellkasára, karold át a nyakát, a lábfejedet pedig csúsztasd a combjai közé. Nemcsak forró élményt, de nagy orgazmust is megélhetsz ebben a pózban.
Forrás: Aki mégis szereti az extrémebb pózokat, azoknak érdemes a fordított lónak adni egy esélyt. Bújj a takaró alá fejjel lefelé a párodnak, fogd meg a bokáját és hátulról ülj rá. A hevességet és a tempót így szó szerint te tartod a kezedben, miközben neki csodás kilátást biztosítasz.