Galéria

6 gyakori frizura baki, ami miatt azonnal idősebbnek fogsz tűnni a korodnál

Forrás:

Túl hideg szőke

A nagyon hideg szőke árnyalatok nem állnak jól azoknak a lányoknak, akiknek vannak meleg tónusok a bőrszínében. Ezek ugyanis túlzottan kiemelik a bőrhibáikat, ettől pedig korosabbnak fognak látszani. A melegebb szőke azonban szuper választás lehet.


Forrás:

Merev, lakozott frizura

Talán mondanunk sem kell, mennyire öreges és előnytelen egy magasan feltupírozott, agyonlakkozott frizura. Ilyet soha ne viselj, ha nem szeretnél 10-20 évvel idősebbnek látszani a korodnál. Keresd a természetességet, hagyd, hogy a hajad lazán a nyakadba omoljon.


Forrás:

Hátrafésült haj

Ha teljesen hátrafésülöd a hajadat azzal minden tekintetet a homlokodra vonzol. Ez nem jó ötlet, ha már van néhány ráncocskád, hiszen idősebbnek fognak látni a korodnál. Úgy hordd a hajad, hogy mindig jusson belőle néhány tincs az arcod köré.


Forrás:

Hosszú, de ritka vagy kevés haj

El kell fogadni a tényt, hogy az öregedés hatással van a haj szerkezetére, dússágára. Ne hordj hosszú hajat, ha már nincs mennyisége, ez nagyon sokat tud öregíteni a karaktereden. Válassz egy félhosszú, csini, csajos frizurát.


Forrás:

Ugyanaz a hajszín minden életkorban

Talán még soha nem hallottad, de a haj és a bőr az évek előre haladtával veszítenek a pigmentjeikből, azaz halványabbá, más árnyalatúvá válnak. Vagyis az a hajszín, ami 20-30 évesen jól állt, 40-50-60 évesen nem fog jól kinézni. Julia Roberts nagyon jól tudja ezt, profi abban, hogyan újuljon meg az egyes életszakaszaiban. 30 évesen sötétbarna volt, 40 évesen mogyoróbarna, most pedig egy melegebb, sötétebb szőkével hódít és 54 évesen szexibb, mint valaha.


Forrás:

Divatjamúlt frizurák és színek

Nagyon gyakori hiba, hogy az ember lánya egy olyan frizurához ragaszkodik, ami egyszer régen tényleg csini és szuper menő volt, manapság azonban divatjamúlt és öreges. Hanyagold például a rövid haj és tartós hullámosítás kombót, ahogyan a burgundi és padlizsánlila hajfestéket is. A vastag, erősen besütött loknik szintén idősebbnek mutatnak a korodnál, vigyázz velük.