Galéria

Ez lesz a legszerencsésebb nap számodra decemberben a csillagjegyed alapján

Forrás:

Kemény év áll előtted, és abszolút rád fér a pihenés, ám még egyelőre gőzerővel megy a hajtás, hogy még jobban essen majd a jól megérdemelt szabadság. Addig is pedig sok-sok fantasztikus dolog vár rád, a csillagok szerint például december 4-én különösen szerencsés leszel, aznap ugyanis magától meg fog oldódni egy olyan problémád, ami miatt már régóta nagyon sokat idegeskedsz, így tényleg tiszta lappal és teljes nyugalommal készülhetsz az ünnepekre.


Forrás:

Nem szereted a változást, a december vége azonban egy fantasztikus változást hoz a életedbe, amit kivételesen egyáltalán nem fogsz bánni. December 22-én ugyanis egy régi álmod válik valóra, ami egy vállalkozással kapcsolatos, és aminek köszönhetőn minden eddiginél boldogabb és kiegyensúlyozottabb időszak vár rád. #éljenaváltozás


Forrás:

Alapjáraton lelkes és motivált vagy, a december viszont még az eddiginél is szuperebb lesz. Mondhatni bármibe belefoghatsz, az szinte biztos, hogy sikerülni fog, ám, ha maximálisan biztosra akarsz menni, akkor a december 7-ét választod a fontos döntések meghozatalára. Ekkor ugyanis a megszokottnál is jobban rád fog mosolyogni a szerencse, így legyen szó a magánéletedről vagy a munkádról, biztos, hogy sikerrel zárul a napod.


Forrás:

Nehéz év áll mögötted, főleg érzelmileg, ezért úgy gondolod, hogy szükséged van egy kis szünetre, ez pedig így is van jól. A nagy pihenés közepette viszont történni fog valami, amire egyáltalán nem számítasz, méghozzá az év utolsó napjainak egyikén, december 28-án. Ezen a napon ugyanis nagy eséllyel megismerkedsz valakivel, aki megváltoztatja szó szerint az egész életedet... Csak annyit mondunk, hogy szerelem lesz a levegőben!


Forrás:

Sok minden kavarog mostanában a fejedben, az viszont biztos, hogy nagyon fáradt vagy, és már alig várod, hogy véget érjen ez az év. Mielőtt azonban tényleg vége lesz 2022-nek, érdemes nyitott szemmel járnod, ugyanis egy extra szerencsés dolog vár rád december 30-án, amire nem fogsz tudni felkészülni, mégis szuperül fog érinteni. Spoilerként csak annyit árulunk el, hogy találhatsz például pénzt vagy más értékes dolgot, aminek elképesztően fogsz örülni!


Forrás:

Nagyon keményen dolgoztál az elmúlt időszakban, hiszen szorgalmas és igencsak alázatos vagy, ha munkáról van szó. Éppen ezért úgy érzed, hogy megérdemelnél valamit, amitől jövőre még több lehet a motivációd, hiszen szó szerint mindent beleadtál idén... Úgy tűnik, hogy jól gondolkozol, ugyanis december 16-án nagy esély van rá, hogy a főnököd el akar veled beszélgetni, méghozzá arról, hogy mennyire meg van veled elégedve, és ezt pontosan hogyan akarja meghonorálni.


Forrás:

Mindig is hittél a sorsszerűségben, és abban, hogy elég nagyon hinni valamiben ahhoz, hogy valóra váljon akár egy nagy álmod is. Ráadásul te nem keveset teszel azért, hogy valóra váljanak az álmaid, és úgy tűnik, hogy már nem kell sokat várnod arra, hogy ez meg is történjen. December 13-án ugyanis kapsz egy olyan hírt, ami teljesen megváltoztatja az eddigi életedet, természetesen elképesztő jó irányba, aminek hatására szó szerint a százszorosára fog nőni a motivációd és a lelkesedésed.


Forrás:

A karriered remekül halad előre, a magánéleted viszont mutatott az utóbbi időben egy kis visszaesést. Persze nem azért, mert bármi probléma lenne közted és a párod között, csupán te bizonytalanodtál el abban, hogy készen állsz-e ekkora elköteleződésre. December 24-e azonban teljesen más megvilágításba fogja helyezni a dolgokat, ezen a napon ugyanis egy olyan dolog történik veled, ami miatt teljesen átértékelsz mindent, és rájössz, hogy mit is szeretnél igazán az élettől.


Forrás:

A munkádba abszolút mindent beleadsz, hiszen végre azt csinálod, amit valóban szeretsz. Ezt pedig szerencsére a főnököd is látja, ezért úgy gondolja, hogy fontos megjutalmazni téged a kitartó és alázatos munkádért. December 9-én éppen ezért számíthatsz egy jó vastag bónuszra, amitől olyan lelkes és motivált leszel, mint még soha az eddigi életedben, így az év utolsó napjaiban leszel mondhatni a legszorgalmasabb.


Forrás:

Úgy érzed, hogy extra gyorsan elment ez az év, ugyanis olyan sokat dolgoztál, hogy tényleg repült az idő. Épp ezért úgy gondolod, hogy rád férne a pihenés, azt viszont nem tudod, hogy ezt hogyan tudod kivitelezni. Úgy tűnik azonban, hogy ezt elintézik a csillagok, ugyanis december 19-én egy olyan hírt kapsz, aminek hatására el tudsz menni pihenni egy gyönyörű helyre, ráadásul azzal az emberrel, akit a világon a legjobban szeretsz. Elég jól hangzik, igaz?


Forrás:

Igencsak fárasztó év áll mögötted, ráadásul nagyon sokat stresszeltél és idegeskedtél, így nem kicsit érdemled meg a nyugalmat és a boldogságot a következő időszakban. Ezt természetesen a csillagok is tudják, ezért december 20-án történik veled valami, aminek hatására teljesen helyreállnak a pénzügyeid, és jobbak lesznek, mint eddig valaha. Bár elsőre nem is akarod elhinni, hogy ez tényleg megtörténik veled, nyugi, ez a valóság, így nyugodtan megveheted azokat a dolgokat, amelyekről már régóta álmodoztál!


Forrás:

Az utóbbi időben picit többet költöttél, de ez persze nem meglepő, hiszen lassan, de biztosan közelednek az ünnepek, te pedig imádsz másoknak ajándékokat keresni. Mielőtt pedig elkezdenél aggódni az anyagi helyzeted miatt, van egy szuper hírük a csillagoknak; december 17-én érdemes sorsjegyet és más hasonló dolgot venni, ugyanis nagy esélyed van arra, hogy egy nagyobb összeget nyersz!