Galéria

Híres emberek, akik Zs kategóriás színészként kezdték, ma pedig Hollywood legjei közé tartoznak

Forrás: A színésznő sokáig csak mellékszerepekben vagy semmitmondó alakításokban volt látható. És az emberekben is inkább egyfajta töltelék színésznőként élt. Végül a 2010-es években jött a nagy áttörés, és lett Zs-ből A-listás sztár. Olyan filmekkel szerzett elismerést a vígjátékok világában, mint a 40 és annyi vagy a Hogyan legyünk szinglik?
Forrás: Akárcsak Leslie Mann, Jennifer is csak később lett elismert és megbecsült. Az Amerikai pite sok szempontból nyomot hagyott a karrierjén, majd jött a Fehér Lótusz, végül a Megfigyelő című sorozatok és Jennifer máris az A-listás sztárok között találhatta magát.
Forrás: A színész - aki egyébként képtelen öregedni már 30 éve - a Halloweenban mutatkozott be, egy igen gyenge szerepben. Sajnos sokáig azonosították ezzel a jelentéktelen pár jelenetével, de a Jóbarátok meghozta az átütő sikert.
Forrás: A Bajos csajok több színésznőnek is mérföldkő volt az életében. Többek között Amandának, aki egy butuska szőke cicababát játszott. Bár akkor mindenki borítékolta, hogy csak ilyen szerepeket fog kapni, igazi meglepetést okozott az alakításaival. A Chloé, a Lopott idő és a Mamma Mia! című filmek is akkorát dobtak az értékén, hogy ma már csak a legjobbakkal hajlandó együtt dolgozni.
Forrás: A Bajos csajok másik nagy szerencsése mindenképp Rachel McAdams, aki Amandához hasonlóan napjaink egyik legmenőbb színésznőjének számít. Olyan filmekkel írta be magát a filmtörténelembe, mint a Szerelmünk lapjai, a Fogadom vagy a Spotlight.
Forrás: A Jurassic Park után teljesen eltűnt, legalábbis teljesen felejthető szerepekben tűnt fel, amivel Zs-kategóriás színészként lett elkönyvelve. Pár éve viszont nemhogy visszatért, de alakításaival Emmy-díjat is nyert.
Forrás: Kétség kívül nincs nála nagyobbat ugró, ugyanis a B-kategóriás filmekből szinte pillanatok alatt váltott Oscar-díjas alkotásokra. A színész maga is Oscar-díjas lett. Napjainkban pedig amihez hozzáér, az bizony arany is lesz.