Galéria

Sztárok felfedték, ki volt életük legjobb filmes csókpartnere

Forrás: Zac Efron évekig dolgozott együtt szerelmével, Vanessa Hudgensszel, de még ennek ellenére sem őt tartja élete legjobb filmes csókjának! A színész egy interjúban árulta el, hogy ezt a címet A legnagyobb showman másik sztárja, Zendaya kapja tőle, akivel szerinte nagyon jó volt csókot váltani a kamerák előtt. Szerinte a tény, hogy megvolt közöttük a kémia, és az egész pillanat varázslatos volt, nagyot dobott rajta. Egyébként Zendaya is ugyanezt nyilatkozta!
Forrás: Penn Badgley számára a legjobb csókpartner egyúttal a legrosszabb is volt. És hogy kire gondolt? Blake Livelyra! A színésznővel a Gossip Girl alatt együtt is jártak, így nem csoda, hogy ő volt a legjobb csókélmény számára. Azonban miután szakítottak, még mindig számos romantikus jelenetük volt együtt, így aztán a szívfájdalom miatt Blake a legrosszabbá is vált.
Forrás: Sharon Stone elmondása szerint kétség kívül Robert DeNiro volt a legjobb filmes csókja. A színésszel még a Casinót forgatták együtt, és valószínűleg azért is maradt meg csodás emlékként nála ez a jelenet, mert mindig is felnézett DeNiróra.
Forrás: Az énekesnő csak mostanában kezdett színésznői babérokra törni, de azért így is van bőven jó pár színész, akikkel romantikus jelenetet forgathatott. Tudtad, hogy Alexander Skarsgard például szerepelt a Paparazzi című klipjében, és az énekesnő mai napig őt tartja a legjobb csókjának. "Nagyon jól csinálta" - tette hozzá, amikor kérdezték a részletekről. "A képernyős csókok teljesen igaziak. Nem tudom, mások hogy csinálják, de mi ténylegesen csókolóztunk egymással."
Forrás: A színésznő még 2007-ben, a Vágy és vezeklés című filmben váltott párszor csókot James McAvoyjal, akit élete legjobb képernyős csókpartnerének tart. És hogy mit gondolt róla a színész? "Teljesen levett a lábamról Keira." Igazán jó páros voltak a filmben, ugye? Hát, a valóságban is volt kémia, annyi biztos!
Forrás: Hugh Grant szerint Renée Zellweger profi csókkirálynő, és nagyon jó volt vele leforgatni ezeket a jeleneteket a Bridget Jones naplója alatt. A színész szerint aztán Colin Firth-tel még versenyeztek is azért, hogy ki lesz jobb partner Renée számára, de Hugh viccelve megjegyezte, hogy Colin túltolta a dolgot, ezért aztán magát tartja a győztesnek.
Forrás: Amy élete során jó néhány hollywoodi színésszel válthatott már csókot, de amikor megkérdezték, ki volt a legjobb, elég váratlan válasszal állt elő! A színésznő elmondása szerint ugyanis Will Ferrell volt a legjobb képernyős csókja, akivel a Taplógáz: Ricky Bobby legendája filmben játszott együtt. "Ő egy fantasztikus csókpartner. Nem számítottam rá" - nyilatkozta ezzel kapcsolatban.
Forrás: Jennifer Lopeztől is megkérdezték már, kivel volt a legjobb, ő pedig elég határozott választ adott. "Volt egy filmem, a Befejezetlen élet... Amiben volt egy partnerem... akit Josh Lucas alakított... Azt hiszem, és remélem, hogy ő is ezt mondaná - nagyon jó csókjelenetünk volt. Fel kellett vennünk egy szerelmi jelenetet a kocsija hátsó ülésén - kényelmetlen volt, mindketten izgultunk... szóval csak egymásra ugrottunk, amikor azt mondták, hogy 'felvétel!'"
Forrás: A színészt még pár éve kérdezték arról, ki volt élete legjobb csókja filmben, és ő határozottan kijelentette, hogy Angelina Jolie! Elmondása szerint azért, mert a színésznő elképesztően vonzó, és "amikor ő megcsókol téged, még a saját nevedet is elfelejted. Halál komolyan!" Ők amúgy 2004-ben, az Életeken át filmben játszottak együtt.
Forrás: Sarah Michelle Gellar egyik legikonikusabb csókjelenete a Kegyetlen játékokhoz kötődik, amiben Selma Blairrel volt egy forró pillanata. Azóta már több, mint 20 év eltelt, de a színésznő még mindig úgy gondolja, hogy ő volt legjobb csókpartnere!