Galéria

Híres emberek, aki beszóltak az exüknek a közösségi médián keresztül

Forrás: Annak ellenére, hogy a kiszivárgott videofelvételek alátámasztották, hogy Nick Young, Iggy akkori vőlegénye valóban megcsalta őt, együtt maradtak. Később azonban szétváltak, sőt Iggy Twitterén mesélte el, hogyan kapta rajta csalfa vőlegényét saját otthonukban.
Forrás: Ariana Grande sokáig élt kapcsolatban az ausztrál YouTube-sztárral, akivel egészen 2013-ig alkottak egy párt. Ám azt pletykálták, hogy az énekesnő megcsalta és elhagyta egy másik férfiért, Nathan Sykesszért. Jai nem fogta vissza magát és Twitteren írta ki magából, milyen embernek is tartja az énekesnőt és azt, amit vele.

Ám, ez visszafelé sült el, ugyanis Ariana válaszul leírta, hogy a férfi megfenyegette őt, ha nem fogadja vissza, porig alázza az interneten.
Forrás: Miután Taylor Swift csapata megerősítette a pletykákat, miszerint ő írta Calvin "This is What You Came For" című slágerét, Calvin a Twitteren robbantotta ki a botrányt, és fejtette ki, hogy Swift nem árulta el a teljes történetet, és csak megpróbálta rossznak beállítani. Ezt követően annyira személyessé vált a két sztár közötti ellentét, hogy Calvin megvádolta Taylort, hogy őt is hasonlóan akarta kitörölni az életéből, min Katy Perryt, illetve ha annyira boldog, ahogy azt állítja, akkor törődjön Tom Hiddlestonnal.
Forrás: Justin és Selena többször is beszóltak egymásnak, de volt egy alkalom, amikor sokan inkább Justin pártját fogták végül. Mikor az énekes Sophia Ritchie-vel alkotott egy párt, sokan kritizálták a külseje miatt a lányt, ezt megelégelve Justin azt írta, ha nem hagyják abba, letörli magát. Erre Selena azt írta neki nyilvánosan, hogy jobban meg kéne becsülnie a rajongóit, ám Justin nem hagyta annyiban. Azt válaszolta, hogy ő megbecsüli őket, pontosan ezért szeretné őket kedvességre buzdítani.
Forrás: Selena Gomez sosem felt kiírni magából a fájdalmát vagy azt, ami benne van. Éppen ezért, amikor Justin egy videóklipjében egy pontosan ugyanúgy kinéző lányt kért fel a szerepre, Selena kiírta Twitterre egy kép kíséretében, hogy azt hitte az énekesnek csak a latina nők tetszenek.
Forrás: A Csodálatos Pókember színésze egy évig járt Lucy Hale-lel, majd a szakításuk után egy rajongó megkérdezte, miért lett vége. Chris azt válaszolta, hogy Lucy számára nem volt elég jó és még becsmérlő szavakkal is illette. Később persze bocsánatot kért, amikor többen írták neki kommentben, hogy ez minden csak nem férfias.