Galéria

5 szexpóz oldalról, ami garantálja a gyönyörteli orgazmust

Forrás: A romantikus és gyengéd hangulathoz tökéletes választás tud lenni a szemtől szemben szexpóz, amely során mindketten feküdjetek egymással szembe, méghozzá oldalról. Tedd a combod a párod combjára, a másikat pedig keresztezzétek. Igazán mély és szerelmes pillanatokat tud okozni.
Forrás: A fáradt reggelekhez tökéletes választás ez a póz, hiszen bár oldalról fekszetek, mégis féloldalasan a hasadra tudsz fordulni, amivel a behatolás is jóval mélyebbnek érződik. Igazi orgazmusbarát póz.
Forrás: Az oldalról pózról mindenkinek él egy klasszikus felállás a fejében, ami nem is csoda. Ebben a helyzetben az érintés, az illatok, az egymás közelsége igencsak tüzesen tud hatni mindkét félre. Ha nem szereted a hálóban a kreatív megoldásokat, akkor ezt neked találták ki.
Forrás: Mindenképp adj egy esélyt ennek a póznak, amely során hanyatt kell feküdnöd, majd a felső testeddel az egyik oldaladra fordulj át. A párod pedig szintén fekvő és oldalsó pózba a lábait a tiéd közé rakva helyezkedjen el. Igazi csemege!
Forrás: Itt a klasszikus póz felállása érvényes mindössze annyival megfűszerezve, hogy magad alá húzod a lábaidat, míg a partnered az egyik könyökével támaszkodik az oldalán és úgy hatol beléd.