Galéria

Van, aki még sikeresebb lett felnőttként: gyerekszínészek, akik a szemünk előtt cseperedtek fel

Forrás: A Jóbarátok Benjeként szó szerint beírta magát a történelembe ikertestvérével, Dylannal. Sokan hitték azt, hogy a fiúk karrierje ezzel véget is ér, ám ők nem foglalkoztak ezekkel a véleményekkel. Mindketten több nagysikerű produkció szereplőiként tűntek fel. Cole a Riverdale cím sorozatban, és a Két lépés távolság című filmben is főszerepet kapott.
Forrás: Hihetetlen, hogy az egykor apró és ártatlan Millie napjaink egyik legmenőbb A-listás fiatal sztárjává nőtte ki magát. Az őt híressé tevő Stranger Things sorozat a Netflix legsikeresebb produkcióinak egyike, miközben Millie olyan filmek főszereplője lett, mint az Enola Holmes első és második része, vagy a Godzilla.
Forrás: Mackenzie-re sokan az Alkonyat-filmekből emlékeznek, mint Edward és Bella közös lányára, akit először számítógépes technikával tettek folyamatosan idősebbé. Azóta ifjú és nem mellesleg gyönyörű színésznővé cseperedett, arra pedig nagyon figyelt, hogy sose adja lejjebb a jó filmekből. A Csillagok között, A diótörő és a négy birodalom, és a Fekete szépség című alkotásokban is láthattuk.
Forrás: Ez a tehetséges szépség az Annabelle 2. részével szerzett magának világhírnevet, ami igencsak megalapozta a karrierjét. Talitha közel maradt a horror műfajához és olyan alkotásokban láthattuk idősebben, mint az Űrvihar, a Halálod appja vagy Az 5. hullám.
Forrás: A Stranger Things Mike-ja már az AZ első és második részében is bebizonyította, hogy lesz helye a hollywoodi sztárok között. A kis gyerekszínésszel nem szaladt el a ló, kitartásának és tanulásának hála olyan nagyszerű produkciókban is láthattuk már idősebb fejjel, mint és A fordulat, Szellemirtók – Az örökség, nem sokára pedig a Pinokkióban tér vissza.
Forrás: Pici gyerekként elképesztő nagy jövőt jósoltak neki, hiszen alakításaival a legnagyobb sztárokat utasította maga mögé. A Hatodik érzék, A jövő kezdete, az A.I. - Mesterséges értelem, a Forrest Gump és a Segíts, Mumus! filmek mind-mind bizonyítékai a tehetségének. Ezért is érthetetlen, hogy miért tűnt el jó időre. Szerencsére azonban a The Boys című sorozatban is láthattuk, illetve a Átkozottul veszett, sokkolóan gonosz és hitvány alkotásában is kapott szerepet, amivel újra felkerült a térképre.