Galéria

7 cukorka ihletésű köröm, amitől azonnal karácsonyi hangulatba kerülsz

Forrás: Talán elsőre azt gondolnád, hogy a pasztell zöld nem tipikus téli szín, de ha ránézel erre a manikűrre, akkor tuti, hogy te is azt gondolod, hogy ez egy igazi karácsonyi köröm, ami egy ugyanilyen színű pulcsival tökéletes kombó még az ünnepi vacsoránál is.
Forrás: Ha tényleg ki akarod maxolni a karácsonyi hangulatot, akkor a körmösödtől kérj egy ilyen különleges nail artot, ami egyszerre nagyon cuki és 100%-ig ünnepi!
Forrás: A piros természetesen nem maradhat el, ha a karácsonyi és cukorkás manikűrökről van szó, főleg akkor, ha ráadásul hosszú körmeid vannak. Mi egyszerűen imádjuk!
Forrás: Ez a köröm abszolút az egyik kedvencünk, hiszen extra trendi, visszafogott, de mégis képviseli a cukorkás stílust. Ugye, hogy ezek után azonnal időpontot akarsz foglalni a körmösödhöz?
Forrás: Ha szereted a téli időszakban a burgundi árnyalatot, akkor ez a mani egyszerűen tökéletes választás számodra, hiszen a képen látható színekkel kombózva hihetetlenül ünnepi és elegáns stílust érhetsz el!
Forrás: Ha egyáltalán nem szereted a feltűnő körmöket, és a legtöbb esetben inkább a nude színekre esik a választásod, akkor mindenképpen azt javasoljuk, hogy az ünnepek előtt vállald be ezt a manit. Bár a cukorkás minta erőteljes, az összhatás mégis visszafogott!
Forrás: Persze a karácsonyi hangulatot nem csak a konkrét cukorka mintákkal és a piros színnel lehet elérni, elég ugyanis, ha igazi cukorkás színeket választasz (akár minden körmöd lehet más pasztell szín), a hatás pedig garantáltan édes lesz!