Galéria

6+1 színész, akik a leghíresebb karakterük a szöges ellentétei

Forrás: Karakter: Cersei az egyik legaljasabb és leggonoszabb karaktere volt a Trónok harcának. Szörnyű és fájdalmas dolgokat tett másokkal mindenféle megbánás nélkül. Egoizmusa pedig mindennél előrébb való volt számára.

Valódi élet: Lena Headey nagyon messze áll karaktere személyiségétől, ugyanis támogatja a Nemzetközi Mentőbizottságot (IRC), amely az európai migránsokat segíti.
Forrás: Karakter: John Wick karaktere egy bérgyilkos, aki bosszút áll, és semmilyen eszköztől nem riad vissza, ha a másokon szeretne revansot venni.

Valódi élet: Reeves közismerten nagylelkű és kedves. A Mátrix-filmek forgatásán szerzett bevételeinek egy részét felajánlotta a produkciós csapat számára, ezzel is megköszönve a munkájukat. Szeret BKV-zni, illetve közismerten nem szeret hencegni a hírnevével. IMÁDJUK!
Forrás: Karakter: Daenerys Targaryen hatalmas utat tett meg a Trónok harca sorozatban, az ártatlan kezdetektől a könyörtelen döntéséig. A Sárkányok Anyja mások életét nem kímélve döntött a saját érdekeit nézve.

Valódi élet: A szépséges színésznő a való életben egy mosolygós, mindenkivel kedves nő, aki imádja a barátait, a családját és persze az állatokat. Egy interjúban elmondta, hogy nem igazán tudott azonosulni karaktere személyiségével, hiszen az ilyen döntések miatt veszíthetünk el végül mindent.
Forrás: Karakter: Miranda egy vérbeli főszerkesztő, aki mindenkinél jobbnak tartja magát. Alkalmazottait rendszeresen megalázza és kimerültségig dolgoztatja. Illetve igyekszik velük elhitetni, hogy mellette dolgozni nagy kiváltság.

Valós élet: A való életben Streep támogatja a Girl Up nevű jótékonysági szervezetet, amely a fiatal nők és lányok felemelésére összpontosít. Azon csodás feminista színésznők egyike, aki fiatalabb kolleganőit egytől egyig igyekszik segíteni és tanítani, mégpedig a legnagyobb szeretettel.
Forrás: Karakter: Barney Stinson igazi nőcsábász, akit a hódításon, a szexen és a könnyű életén kívül semmi sem érdekel. Legkevésbé a megállapodás gondolata.

Valódi élet: 2014 óta él boldog házasságban férjével, David Burtkával, akivel 2 közös gyermekük van, egy fiuk és egy lányuk.
Forrás: Karaktere: Loki egy mániákus, önző és mindenkin átgázoló Isten, aki nem ismer könyörületet. 

Valódi élet: Tom Hiddleston jótékonysági szervezeteket támogat, és az UNICEF nagykövete. Arról nem beszélve, hogy azon kevés sztárok egyike, akik a nők hajkurászása helyett élete szerelmével tölti a mindennapjait.
Forrás: Karakter: Regina George az egyik legismertebb gonosz menő csaj, akit a filmtörténelem során megismertünk. Az önző, manipulatív és agresszív személyiség királynője, aki abban leli örömét, ha másokat alázhat meg.

Valódi élet: Rachel McAdams sok jótékonysági munkát végez. Amellett, hogy környezetvédő, támogatja a Small Steps Projects nevű jótékonysági szervezetet is, amely cipőket biztosít azoknak a gyerekeknek, akiknek szükségük van rá. Illetve a külsőségek helyett mindig arra helyezte a hangsúlyt, hogy fejlődjön és igazán jó színésznő legyen. Ez sikerült is!