Galéria

Hogyan csinálják? Híres nők, akik több szülés után is elképesztően szép testük van

Forrás: A csodaszép énekesnőnek három gyermeke van. Második terhessége pedig ikerterhesség volt. Ez azonban egy percig sem látszódik meg rajta. Nőies idomai hibátlanok maradtak. Sőt, állítása szerint a szülések után csak még jobban megszerette a testét. Sosem tartozott azok közé, akik görcsösen ügyelnek az alakjukra, ugyanakkor az egészséges és kiegyensúlyozott táplálkozás híve.
Forrás: Az egykori Victoria's Secret modell a példa rá, hogy négy gyermek szülése után is lehet tökéletes a testünk. Bár a munkájához hozzátartozik a rendszeres edzés és a megfelelő étrend betartása, állítása szerint fiatal férje, Tom Kaulitz és a gyermekei miatt van ilyen jó formában.

El is hisszük neki!
Forrás: A Fantasztikus Négyes sztárja 3 éve adott életet harmadik gyermekének, Hayes-nek, de még ezután is kifogástalan testtel lépett a vörös szőnyegre. A színésznőnek kétség kívül jó genetikája van, de tesz is ennek érdekében. Csak és kizárólag bio ételeket fogyaszt és az edzést sem szokta kihagyni.
Forrás: A reality-sztár már elmúlt 42 éves, három gyermeknek adott életet és testvéreitől eltérően a plasztikával is csínyján bánik. Alakját még a 20 évesek is megirigyelhetnék, hiszen akárhonnan is nézzük, mi ugyan egy hibát sem találunk rajta.
Forrás: A sztár három gyermek büszke anyukája. Sosem félt megmutatni magát szülés után, de nem is volt miért, hiszen csodás genetikájának köszönhetően elképesztően gyönyörű maradt az alakja. Szeret edzeni, de igazi hedonistának tartja magát gyermekei miatt, így jókat eszik és a torna helyett is legtöbbször inkább a szabadban szaladgál velük.
Forrás: Az egykori Spice Girl három fiú és egy kislány büszke anyukája. Híresen hiú, amit nem is rejt véka alá, de azért a jó genetika is sokat nyom a latba. A divattervező naponta kardiózik és elképesztően egészségesen étkezik. Szinte csak halat, zöldségeket és gyümölcsöt fogyaszt, de mindezt csak mértékkel és pont addig, amíg még nem lépi át a sanyargatás határát.
Forrás: A szupermodellből lett üzletasszony nem is olyan rég adott életet harmadik kisfiának, de ez meg sem látszódik az alakján. A sztár imádja a jógát, szinte mindennapját ezzel és egy kis meditációval kezdi, ami állítása szerint remekül regenerálja a testét.