Galéria

Sztárok, akik 30 éve voltak a csúcson

Forrás:

Kathleen Turner a nyolcvanas és a kilencvenes évek egyik legnépszerűbb színésznője volt, olyan filmekben szerepelt, mint A test melege, a Szenvedélyes bűnök és A smaragd románca. 1986-ban az Előre a múltba című filmjéért Oscar-díjra jelölték. A sztár ma már 68 éves, van egy 35 éves lánya, Rachel Ann Weiss, aki szintén színésznő lett.


Forrás:

A csodás Diane Lane volt a kilencvenes évek egyik legimádottabb színésznője, olyan filmekben szerepelt, mint a Dredd bíró, a Séta a Holdon, a Jack, a harapós hölgy, a Gengszterek klubja, A nagyváros vagy A vágy villamosa. A ma 57 éves sztár mindössze 13 évesen kezdte karrierjét. 2004-től 2013-ig Josh Brolin felesége volt. Első férje Christopher Lambert, akitől született egy lánya, Eleanor.


Forrás:

A gyönyörűséges Monica Bellucci a kilencvenes években és a kétezres években igazi szexszimbólumnak számított, olyan filmekben szerepelt, mint a Mennyire kívánsz?, Az utolsó szilveszter, a Maléna, a Visszafordíthatatlan vagy a Szerelmi fészek. A most 58 éves színésznő Vincent Cassel felesége volt, akitől született két lánya, Deva és Léonie.


Forrás:

Sigourney Weaver a mai napig a sci-fi rajongók kedvenc színésznője, hiszen ő játszott az ikonikus, Nyolcadik utas: a Halál című filmben, de feltűnt a Szellemirtókban is, valamint A bolygó neve: Halálban. A most 73 éves színésznő 1984 óta Jim Simspon felesége, van egy lányuk, Charlotte.