Galéria

Kedvenc szexpózod a csillagjegyed alapján

Forrás:

A Kos imád irányítani, tüzes és energikus az ágyban. Szereti elcsábítani és dominálni a partnerét. A fordított tehenészlány póz engedi, hogy teljesen átvegye az irányítást a partnere felett.

 


Forrás:

A Bika szereti a megszokott, jól működő dolgokat. Az ágyban fontosabb neki az érzékiség és a biztonság, mint bármi más. Az egyszerű Misszionárius póz számára tökéletes választás, hiszen ez megadja a kellő kényelmet és meghittséget.

 


Forrás:

Az elköteleződés nem egyszerű a kacér Ikreknek, aki szereti a kalandokat. Imád új emberekkel, új helyeken, új pózokat kipróbálni. Ha hosszútávú kapcsolatot tervez, muszáj megfűszereznie a szexuális életét. Erre a szerepjáték lehet a megoldás. Így mindig valami újat vihet az ágyba és nem fogja megunni a szexet!

 


Forrás:

Az érzékeny Rákot az ágyban is az érzelmek vezérlik. Számukra a szex nem a teljesítményről, hanem az érzések átadásáról és a kölcsönösségről szól. Az ülő tehenászlány ideális póz a Ráknak, hiszen ez biztonságot és intimitást nyújt.

 


Forrás:

Az Oroszlán szenvedélyes és merész, szereti a játékosságot. Kreatív, romantikus és imádja jól érezni magát. Emellett szereti, ha ő irányíthat, ezért a Kutyapóz tökéletes választás a számára.

 


Forrás:
A Szűz számára a szex az egészséges élet egy alap hozzávalója. Szereti az ágyban levezetni a stresszt és feltöltődni egy kicsit. Az ágyban is törekszik a tökéletességre, így a sok gyakorlást igénylő Gyertya pózt pont neki találták ki. 

 


Forrás:

A kiegyensúlyozott Mérleg szereti a harmóniát. Szex közben teljesnek érzi magát és tudja mit csinál. Az Erotikus V póz ideális neki, hiszen bár maga a póz izgalmas mégis megteremti a kellő intimitást.

 


Forrás:

A szenvedélyes és energikus Skorpiót könnyű ágyba csalni. Fontos számára az érzelmi és fizikai vonzódás is. Imád új dolgokat kipróbálni és különleges ízlése van. A 69-et mintha neki találták volna ki!

 


Forrás:

A Nyilas tüzes szerető, aki szenvedélyét a csábításban éli ki. Energikus és folyton új kalandokat keres, ezért néha türelmetlenné válik. Az Íj pozíció elég szabadságot ad neki, nem beszélve arról, hogy mi illhetne jobban egy nyilashoz?

 


Forrás:

A szenvedélyes és kitartó Bak szereti hosszúra nyújtani a dolgokat. Imádja teljesen feltérképezni a partnerét és megismerni minden lehetőséget. A klasszikus Misszinárius póz egy kis csavarral tökéletes lehet a számára.

 


Forrás:

A mindig kíváncsi Vízöntő szeret kísérletezni és új pózokat kitalálni. Nem az átlagos szexuális élményt keresi, mindig kell neki valami új. A Talicska póz talán az ő kíváncsiságát is képes kielégíteni.

 


Forrás:

Mivel a Halak érzékeny és álmodozó, számára a szex azon múlik, hogy milyen kapcsolatban áll  a partnerével. A kötődés neki nélkülözhetetlen és szereti biztonságban, komfortosan érezni magát. A Kiskifli-nagykifli póz nem csak alvás, de szex közben is intimitást nyújt a számára.