Galéria

A legjobb filmes párosok, akikért megveszünk

Forrás: A két színész a Túl a barátságon című filmdráma forgatásán annyira remekül működött együtt a munkában, hogy nem is volt kérdés, a Szerelem és más drogok film szerepválogatása során ők kapják a lehetőséget. Sőt, a rendező állítólag kifejezetten a két színészt szerette volna főszereplőnek, ugyanis olyan hitelességet és színészi alakítást hoztak ki egymásból, hogy ezt még egyszer látnia kellett a közönségnek.
Forrás: A két színész már évtizedek óta egymás életének részese. Első Oscar-díjukat is közösen szerezték meg a Good Will Huntingért, de a Vágyak csapdájában és a tavaly bemutatott Az utolsó párbaj című történelmi filmben is elképesztő közös alakításnak lehettünk tanúi. Sokak szerint a két színész olyan, mintha szimbiózisban élne, ha együtt szerepelnek.
Forrás: Keanu és Sandra párosa több szempontból is különleges, ugyanis egyikük sem képes öregedni. Pontosabban az elmúlt 30 évben mindketten ugyanolyan jól néznek ki, de még a közöttük lévő filmes kémia sem kopott meg. A Féktelenül és a Ház a tónál című filmekben is nagyot alakítottak együtt.
Forrás: Alan Rickman és Emma Thompson először az Értelem és érzelem című romantikus drámában játszottak együtt, majd 2003-ban újra találkoztak az Igazából szerelem című karácsonyi klasszikusban, ahol már mindenkinek nyilvánvaló lett, hogy a filmvásznon nincs náluk összeillőbb páros. Ezt követően mindketten szerepet kaptak a Harry Potter-filmekben mint, Perselus Piton és Sybil Trelawney professzor. Nem csoda, hogy a színész halála Emmát is nagyon megrendítette.
Forrás: James és Seth a Különcök és stréberek című sorozat forgatásán találkoztak először, ami olyan nagy nyomot hagyott a világban és persze bennük is, hogy ez későbbi filmes projektjeiket is meghatározta. A duó többnyire vígjátékokban szerepelt, mint például az Ananász Expressz, az Itt a vége és a A katasztrófaművész.
Forrás:

A karizmatikus páros 6 filmben szerepelt együtt lenyűgöző és irigylésre méltó karrierjük során. Legutóbbi közös alkotásuk a 2022-es Belépő a paradicsomba című romantikus-vígjátékban volt, ahol egy elvált házaspárt alakítottak. Eddigi szerepléseik során érezhetően erős kémia, szeretet és barátság fűzi őket össze, amit csodásan sikerült a külvilág felé is megmutatni szerepeiken keresztül. A két színész a való életben is legjobb barátai egymásnak. Sőt, közös családi találkozókat is tartanak.

Azt pedig látnod kell, mi az a ruha, amivel Julia Roberts szinte röhögőgörcsöt váltott ki George Clooney-ból egy vörös szőnyeges megjelenésükön. KATTINTS IDE!