Galéria

Ezek Selena Gomez kedvenc szépségtrükkjei

Forrás:

Mondtuk, hogy nem sok köze lesz a konkrét szépségápoláshoz... De hogyan jön a sport ide? Nos, Selena Gomez szilárdan hisz abban, hogy az edzés csodákat tesz a bőrrel, így hát itt egy újabb érv a mozgás mellett. Selena célja sosem a vékonyság volt, egyszerűen csak fitt szeretne lenni, kedvence pedig a kardió és a pilates, ezekkel pedig nem csak az alakját, de a bőrét is karban tartja.


Forrás:

Selena szeret forró fürdőt venni, ami segíti megnyitni a pórusait, így a bőre jobban lélegezhet, valamint a később felvitt hatóanyagok is eredményesebben szívódnak be.


Forrás:

Selena ezt a szabályt a nagymamájától és az anyukájától tanulta, és a mai napig észben tartja, amikor sminkel. A hétköznapokban nem is szeret sminkelni, és egy az egyben például nem is használ alapozót, hanem hidratálójába kever egy kicsit. Bőrápolási rutinjára sokkal nagyobb hangsúlyt fektet, így nincs is szüksége arra, hogy smink mögé bújjon.


Forrás:

Selena teljesen klasszikus CTM rutin követ (tisztítás-tonizálás-hidratálás), ugyanakkor az ő bőre sem mindig tökéletes. Hisz az ayurvédikus filozófiának, mely szerint a bőrproblémák a test jelzései, így a pattanások helye is utal egy-egy problémára. Számára a legkényesebb terület az álla, amit tipikusan a test hormonális egyensúlyának felborulására utal a holisztikus megközelítés szerint. Az énekesnő ezért a kiváltó okokat próbálja megszűntetni, ahelyett, hogy a kozmetikumoktól várná a csodát, egy valami viszont van, amire kifejezetten esküszik, az a fényvédő napi szintű használata.


Forrás:

Selena hisz abban, hogy a lelki egyensúly az arcon is megmutatkozik. Élete során volt már része hullámvölgyekben, és rájött, hogy a stressz árt a szépségnek, így nem csak a rendszeres mozgásra figyel, hanem a mentális egészségére is.


Forrás:

Az énekesnőnek gyönyörű vastag szálú haja van, amit négynaponta mos csak meg. Igaz, száraz sampont szokott használni, de a hajmosást amennyire csak lehet elhúzza, mert szerinte ettől csak jobban zsírosodik a haj.


Forrás:

Selena nem szeret éjszakázni, mert ez mindig sötét karikák és duzzadt szem formájában bosszulja meg magát másnap reggel. Kifejezetten korán kelő típus, az órákig tartó semmittevés helyett pedig azonnal belecsap a napba, és elindul edzeni.