Galéria

Így néznek ki most a Szívek szállodája sztárjai

Forrás: Laurent egyszerűen imádtuk Lorelai Gilmore-ként, és valószínűleg mindig Rory anyukájának karaktere fog először beugrani nekünk a színésznőről, ez viszont nem jelenti azt, hogy Lauren tétlenkedett volna az elmúlt években. Sok filmben és sorozatban feltűnt, most épp a Disney által készített Kerge kacsák című sorozatban szerepel.
Forrás: Stars Hollow legnépszerűbb helye egyértelműen Luke kávézója van, a mindig morcos, közben pedig hihetetlenül melegszínű Luke pedig már az első résztől kezdve belopta magát a nézők szívébe...
Forrás: Alexis Bledelt valószínűleg senkinek sem kell bemutatni, hiszen egészen fiatal kora óta imádják őt az egész világon, sikere pedig a Szívek szállodája után sem csökkent. Jelenleg futó (HATALMAS sikerű) sorozata például A szolgálólány meséje, amiért még Emmy-díjjal is jutalmazták a játékát, nemsokára pedig készül a Négyen egy gatyában harmadik része is!
Forrás: A színésznő számtalan nagysikerű produkcióban tűnt fel az elmúlt évtizedekben, de az biztos, hogy hihetetlenül imádtuk őt Emily Gilmore szerepében!
Forrás: Melissa karrierje talán a legváratlanabb, hiszen bár a Szívek szállodája idején megismerte őt a világ, az igazi, kiugró siker a Mike és Molly sorozattal jött meg számára, ami után sorra kapta a kasszasiker mozifilmek főszerepeit, mostanra pedig kijelenthetjük, hogy Melissa abszolút az A-listás sztárok közé tartozik.
Forrás: Jared karrierje, Melissához hasonlóan a Szívek szállodája után indult csak be igazán, hiszen megkapta Sam Winchester szerepét az Odaátban, ami olyan hihetetlenül sikeres sorozat lett, hogy 15 (!!!) évadon keresztül ment.
Forrás: Valljuk be, mind IMÁDTUK Logant a Szívek szállodájában, egyszerűen képtelenség volt ellenállni a szőke hajának és a rosszfiús mosolyát, amit szerencsére a sorozat vége után sem kellett nélkülöznünk. Matt ugyanis hatalmas sikerrel szerepelt 7 évadon át A férjem védelmében című sorozatban, jelenleg pedig a Rezidens című sorozatban játszik játszik főszerepet.