Galéria

3 recept a TikTokról, amit próbálj ki és 3, amit felejts el

Forrás:

Ahelyett, hogy olajban sütöd meg a tükörtojást, próbáld ki a pestót, aminek egy része szintén olaj, így könnyen alkalmazhatod a konyhában. A pirítósodat kend meg ricottával és a tojás tetejére halmozz avokádót: máris kész a tökéletes reggeli.


Forrás:

Ha ezt a trükköt kipróbálod, sosem fogod másképp készíteni a tortillát. Egyszerűen annyi a dolgod, hogy a kört képzeletben 4 részre osztod és ezeket más-más hozzávalóval töltöd meg. De a többit megtalálod a videóban!


Forrás:

Ebben a videóban forrólevegős sütőt használnak, de megteszi a hagyományos is. A répát hámozóval szeleteld fel vékonyra és készíts neki egy pácot, amiben megforgathatod. Tabitha videójában folyékony füstöt kever össze sóval, fokhagymaporral, juharsziruppal, füstölt paprika porral és az ebben megmártott répaszeleteket süti ropogósra.


Forrás:

Ez a recept a rigatoni pite egyik variációja, ahol az üreges tésztákat ezúttal állítva tállalják és egy tortaformában sütik meg. Felmerül a kérdés, vajon kinek van annyi ideje, hogy ezeket a lyukakat egyesével betömködje sajtdarabokkal. Valószínűleg senkinek...


Forrás:

A seitan növényi hús, a vegetáriánusok húshelyettesítője, amit lisztből készítenek. Ahogy a videóban is látszik, többször kell órákig pihentetni, ráadásul több mint 45 percen keresztül készül a serpenyőben. Borzasztó időigényes, de ha van kedved egy fél napot pepecselni vele, nyugodtan vágj bele.


Forrás:

Nem olyan egyszerű elkészíteni, mint ahogy az a videón látszik, és egyáltalán nem tudjuk, hogy egy desszertről vagy inkább egy kenyérről van-e szó. Persze, ha szeretsz kísérletezni, előtted a pálya, de ezt a receptet nem ajánljuk, már csak azért sem, mert az ízélmény elmarad.