Galéria

5 tipp, hogyan legyen vaginális orgazmusod

Forrás: Csak azért, mert a pornóban gyorsan és szinte megállás nélkül szexelnek, még nem jelenti azt, hogy ez a való életben is törvényszerű. Kísérletezd ki, neked mi a jó és mi az, ami igazán beindít. Lassan vagy gyorsan, vadul vagy gyengéden. A lényeg, hogy csak a saját igényeidre figyelj.
Forrás: A vaginális orgazmushoz szükség lehet a síkosító, a csiklóizgatás és az őszinte kommunikáció kombinációjára. Az egyetlen fennmaradó összetevő pedig a nyugodt elme. Ahhoz, hogy hüvelyi orgazmust érhess el, el kell engedned magadat, és meg kell tanulnod élvezni az élményt. Fontos, hogy összpontosíts a testedben lévő érzésekre. De az is lényeges, hogy megfelelően pihenj, mozogj rendszeresen, és változatosan étkezz. Ezek az építőelemek az általános egészségi állapotodat és a hangulatodat is javíthatják.

De, ami még ezeknél is fontosabb: tanuld meg szeretni a testedet! Az önelfogadás felé tett apró, pozitív lépések fontos szerepet játszhatnak a szexuális elégedettség érzésében és az áhított orgazmus elérésében.
Forrás: A hüvelyi orgazmus felfedezéséhez a legjobb póz az, ami biztosítja a csikló vagy a G-pont (a hüvely rendkívül érzékeny része, amely nem teljesen ismert) stimulációjának intenzitását. Bár mindenkinek más és más póz jó, van néhány, ami szinte mindig mindenkinek segít ennek elérésében. Az egyik a kutyapóz, mikor is a pénisz nyomást gyakorol a G-pontra, hogy ezzel is segítse az orgazmust. Más nők számára a lovagló póz jelenti a legjobb megoldást, hiszen ez a pozíció biztosítja a G-pont legjobb stimulációját, figyelembe véve a pénisz szögét. Sőt, könnyedén szabályozhatjuk a tempót, és a mélységet szex közben. A harmadik pedig a lótusz, ugyanis ezzel mély behatolást és fokozott csiklóstimulációt érhetünk el.
Forrás: Vannak, akik arról számoltak be, hogy hüvelyi orgazmust éltek át, méghozzá úgy, hogy szex előtt maszturbáltak és értek a csúcsra. Számos szakértő szerint az első orgazmus elmélyíti az átélt érzéseket. Más szóval, ha egyszer már átéltél egy orgazmust, megnőhet az esélye, hogy elérj egy másikat is, akár hüvelyi úton.
Forrás: Sokan alábecsülik az előjáték fontosságát. Az előjáték elengedhetetlen a női orgazmus szempontjából, mert a női testnek hosszabb időre van szüksége ahhoz, hogy elérje az orgazmushoz szükséges izgalmi szintet. Az előjáték fizikai és érzelmi célokat egyaránt szolgál. Felkészíti az elmét és a testet a szexre. Az előjáték preferenciái személyenként változnak, de a szexuális izgalom folyamata segít a hüvely nedvességének elérését.