Galéria

Így néz ki ma a 7 egykor legszexisebbnek megválasztott sztárpasi

Forrás:

Brad Pitt először 1995-ben, 30 évesen, Az interjú a vámpírral című filmje után nyerte el a címet és a címlapot. Öt évvel később, 2000-ben ismét ő lett a győztes.


Forrás:

A színész, aki 2023-ban már a 60. születésnapját ünnepli, még mindig nagyon sármos, szépen összeszedte magát a válása után.


Forrás:

A ragyogóan kék szemekkel hódító Jude Law 2004-ben, 32 évesen nyerte el a szexi címlapot.


Forrás:

A most 50 éves sztár azóta rengeteget változott, hatalmas szakállat növesztett például, illetve megnősült.


Forrás:

Johnny Depp 2003-ban, 40 évesen lett a világ legeslegszexisebb pasija, amit annak is köszönhet, hogy a közönség egyszerűen imádta, amikor Jack Sparrow bőrébe bújt. 2009-ben ismét ő volt a People címlapjának sztárja.


Forrás:

A rajongók kedvenc kalóza 2023-ban ünnepli 60. születésnapját és jelenleg egyre jobb formában van. Az persze még mindig látszik rajta, hogy az Amber Hearddel való pereskedés nagyon megviselte.


Forrás:

Hugh Jackman volt az egyik legidősebb férfi, aki valaha elnyerte a címet, 2008-ban, 40 évesen lett ő a legdögösebb pasi a világon.


Forrás:

A most 54 éves színész nagyszerű formában van, nem öregedett sokat, még mindig mosolygós és aktív.


Forrás:

Az akkor 37 éves Matt Damon 2007-ben lett a legszexibb, mert a nők imádták A Bourne-ultimátumban nyújtott alakítását.


Forrás:

Az 52 éves sztár ma már őszes és van pár ránca, de a mosolya és a sármja a régi.


Forrás:

George Clooney először 1997-ben lett az év legszexisebb pasija, ekkor 36 éves volt. Barátai csak annyit fűztek hozzá, ezt a címet nem csak külseje, de belső tulajdonságai miatt is megérdemli. 2006-ban ismét győzött.


Forrás:

A ma már 61 éves sztár az évek múlásával csak még sármosabb lett, ráadásul felesége, Amal Clooney mellett a boldogság is rátalált. Egy ikerpárt nevelnek együtt.


Forrás:

A nagyszerű Matthew McConaughey 36 évesen, 2005-ben nyerte el a címet, egy kicsit talán idősebb volt ekkor, mint a többiek.


Forrás:

A színész azok közé tartozik, akik lassan öregszenek, az 53 éves világsztár kiváló formában van.