Galéria

Sztárpárok, ahol a nő a magasabb - És ez mit sem számít a boldogságukban

Forrás:

Zendaya magassága: 179 cm
Tom Holland magassága: 173 cm

A Pókember párosa a valóságban is egymásra talált, tavaly ősszel pedig végre fel is vállalták kapcsolatukat. Azóta nagyon boldogok, már egymás szüleivel is találkoztak, és kicsit sem érdekli őket, hogy Zendaya egyébként pár centivel magasabb. Néha még viccelődnek is ezzel, de egyébként a színésznő elmondása szerint a szüleinél is pont ez a felállás, így neki fel sem tűnt, hogy ez furcsa lenne.


Forrás:

Sophie Turner magassága: 175 cm
Joe Jonas magassága: 170 cm

Sophie és Joe szerelmének kezdete egészen 2016-ig nyúlik vissza. A páros azóta boldogabb nem is lehetne, első gyermekük, a kis Willa után most második babájuk is úton van. Kit érdekel az az 5 centi!


Forrás:

Eniko Hart magassága: 171 cm
Kevin Hart magassága: 159 cm

Kevin Hart karrierjében sosem jelentett hátrányt, hogy 159 centi magas, sőt, ez is hozzátett ahhoz, hogy vígjátékok főhőseként sikert arasson. Nejével, Enikovel voltak ugyan nehéz időszakaik (elsősorban a színész hűtlensége miatt), de ezeket leküzdve együtt maradtak. Tavaly ősszel született meg második gyermekük.

Magasságáról pedig 2018-ban ezt nyilatkozta: "A magasság nem jelent semmit. A személyiséged a legjobb és legfontosabb dolog, amid csak lehet. Lehetsz te a legmagasabb ember a világon, ha ici-pici a személyiséged..."


Forrás:

Nicole Kidman magassága: 180 cm
Keith Urban magassága: 178 cm

Mindössze két centi a különbség közöttük, de Nicole imád magas sarkút hordani, így ez a vörös szőnyegen olykor többnek érződik. A színésznőt viszont ez sosem érdekelte, a magassággal nem foglalkozott, Tom Cruise (170 cm) mellett is boldog volt. De egy interjúban korábban elmesélte, hogy ettől függetlenül volt idő, amikor önbizalomhiánnyal küzdött magassága miatt.

"Tiniként nehezen tudtam beilleszkedni, tele voltam félelmekkel és önbizalomhiánnyal a magasságom miatt. 178 centi voltam már 13 éves koromban."


Forrás:

Erin Darke magassága: 170 cm
Daniel Radcliffe magassága: 165 cm

Daniel Radcliffe-ről kevesen tudják, de valójában 9 éve él boldog kapcsolatban a szintén színésznőként dolgozó Erinnel. Magasságkülönbségükről sosem beszéltek nyilvánosan, de amikor 2015-ben egy interjúban arról kérdezték Danielt, hogy magassága befolyásolja-e karrierjét, ő ennyit felelt:

"Nem gondolnám. Dustin Hoffman és Tom Cruise egészen más típusú karriert futottak be, és mindketten kábé olyan magasak, mint én." Így is van, Dan!


Forrás:

Helen Lasichanh magassága: 178 cm
Pharrell Williams magassága: 175 cm

Az biztos, hogy Pharrell házasságában ez a három centi semmit sem számít, elvégre Helen imádja a magas sarkúkat, és a vörös szőnyegre is simán megérkeznek így. 2017-ben születettek meg hármasikreik, és azóta is nagyon boldogok együtt.


Forrás:

Gwendoline Christie magassága: 191 cm
Giles Deacon magassága: 182 cm

Gwendoline karrierje a Trónok harca egyik imádott karaktereként indult be, és bizony ebben magassága is szerepet játszott. A színésznő és szerelme 2013 óta alkotnak egy párt, a férfi divattervezőként dolgozik.


Forrás:

Tracy Pollan magassága: 167 cm
Michael J. Fox magassága: 162 cm

Michael és Tracy még a 80-as években találkoztak egy forgatáson, egymásba szerettek, és családot alapítottak. A magasságkülönbség nem számított semmit. Sőt, 2019-ben Jimmy Fallon műsorában még viccelődtek is kicsit, amikor Michael emlékeztette nejét, hogy egykor még próbálta alacsonyabbnak is tettetni magát nála. Tracy erre a magas sarkújára mutatott, és közölte, hogy "többé már nem."

A sztárpárnak viszont számos nehézséggel kellett megküzdenie, miután Michael J. Foxnál nagyon fiatalon Parkinson-kórt diagnosztizáltak.  


Forrás:

Erica Schmidt magassága: 168 cm
Peter Dinklage magassága: 135 cm

Peter Dinklage, aki a Trónok harca legnépszerűbb karakterévé nőtte ki magát, 2005 óta házas és két gyermeke van. A színész achondroplasiával, a törpenövés leggyakoribb formájával született, de nem hagyta, hogy ez hatással legyen karrierjére. Sőt, pár éve interjúban őszintén mesélt arról, mennyire problematikus az, ha valaki a magassága miatt nem kap meg egy-egy szerepet.

"Szimplán rossz a forgatókönyv, ha a magasságot teszik meg egy karakter domináns tulajdonságának. Nem ez a legdominánsabb vonásom. Ennek egy komplex portré egy részének kell lennie, ami a személyiséged többi részét is magába foglalja."


Forrás:

Tina Fey magassága: 165 cm
Jeff Richmond magassága: 157 cm

Az biztos, hogy Tina és Jeff kapcsolatában sem a magasságkülönbség dominál! Mindketten fergeteges humorérzékkel rendelkeznek, imádnak együtt dolgozni, és nagyon boldog házasságban élnek 20 éve.