Galéria

Ez a sztárok 6 kedvenc arclemosója, amit sosem hagynak ki a szépségápolási rutinjukból

Forrás: Gigi HadidGigi Hadid például a Magyarországon is elérhető Cetaphil márka lemosója mellett tette le a voksát, amely úgy távolítja el a szennyeződéseket és a makeup maradványait, hogy nem tömíti el a pórusokat, továbbá meg is nyugtatja és hidratálja a bőrödet. „Amikor sokat dolgozok, illetve, ha sok sminket viselek, esetleg fotózásról jövök, akkor a Cetaphilt használom, mert egyszerűen érzem, hogy megtisztítja a bőröm.” A választását pedig Doktor Szöszi, azaz Reese Witherspoon is jóváhagyta, mivel ő maga is ezt a terméket veti be.
Forrás: Gwyneth PaltrowA Bioderma Sensibio H2O micellás vize igazi sztár az arcápolásban, hiszen olyan hírességek áradoztak már róla nyilvánosan, mint Drew Barrymore és Gwyneth Paltrow - utóbbi egyszerűen a legjobb sminklemosónak nevezte. „Illatosítatlan, nem szárítja a bőrt, nem csíp, és néhány mozdulattal megszabadít az összes makeuptól. Csak puha, tiszta bőr marad utána” – dicsérte Gwyneth a terméket.

JOY-tipp: szerezd be a JOY-Napok Xmas Special alatt ezt a Bioderma micellás vizet az Unipatikánál 25% kedvezménnyel!
Forrás:

Poppy DelevingneA sztárok sem tökéletesek, így időnként ők is küzdhetnek pattanásokkal. Cara Delevingne tesója, Poppy viszont nyíltan beszél a bőrproblémáiról, sőt, még azt is elárulja, hogyan küzd meg azokkal a bosszantó pöttyökkel. A titka a CeraVe SA Smoothing Cleanser gél állagú tisztítója, amely szalicilsavat tartalmat – ez pedig köztudottan gyulladáscsökkentő. „Csodákat tesz” – üzente mindenkinek a termékről.

JOY-tipp: szerezd be a JOY-Napok Xmas Special alatt a te bőrödhöz legjobban passzoló CeraVe terméket az Unipatikánál 25% kedvezménnyel!


Forrás: Gal GadotMég Wonder Womannek is szüksége van arcápolási rutinra és a jó hír az, hogy ezt bárki ellesheti róla. Gal Gadot kedvence a La Mer arctisztító olaja, ami nem szárítja ki a bőrét, csak puhává és egészségessé varázsolja azt.
Forrás: Rita Ora

A brit énekes-színésznő az Instagramján leplezte le a szépségtrükkjét: esténként a FOREO LUNA 3 szónikus tisztító készülékét kapja elő a mélytisztításért és azonnali felfrissülésért, mert fontos számára, hogy a bőre ápolt és egészséges maradjon. (Hetente kétszer pedig a FOREO UFO 2-vel kényezteti magát az extra hidratalálásért.)
Forrás:

Jennifer LopezHa valaki, akkor Jennifer Lopez tényleg megállította az idő múlását és ehhez (állítása szerint) még botoxra sem volt szüksége. „Az édesanyám és a nagynénikéim az olívaolajra esküsznek, ami ragyogóvá teszi a bőrt” – mesélte. Éppen ezért a színész-énekesnő saját szépségmárkája, a JLo Beauty termékei is ezzel készültek. Bár az ő márkáját itthon még nem lehet kapni, olívaolajat tartalmazó lemosót Magyarországon is beszerezhetsz.

JOY-tipp: szerezd be a JOY-Napok Xmas Special alatt a hozzád illő olívaolajos arclemosót az Unipatikánál 25% kedvezménnyel!