Galéria

18 dolog, amit kerülj el az online társkeresés közben

Forrás: 1. Hashtagek használata - megvan ezeknek is a helye, mondjuk a Twitter és Instagramon, de indokolatlanul ne használt őket. #sorrynosorry
Forrás: 2. Külső linkek - csak megnehezíted a pasi feladatát. Ugye te sem gondolod komolyan, hogy majd tovább kattint?
Forrás: 3. Bármilyen formában megemlíteni az exed, és a "Dráma mentes kapcsolatot keresek..." - ha fröcsögni akarsz, azt tedd meg máshol és gyere vissza akkor, ha már túl vagy rajta.
Forrás: 4. "Nagy újrakezdés...", "Tiszta lappal..." vagy "Újra talpon..." - mi van?
Forrás: 5. "Stb." egy felsorolás végén - ezzel mégis milyen információt szerettél volna elárulni magadról? Hogy nem tudsz befejezni egy listát?
Forrás: 6. Hibás szövegformázás - ne legyél lusta, és szerkeszd meg helyesen a bemutatkozásodat, így jobban átlátható lesz.
Forrás: 7. Vége! és Ennyi! - vagy bármilyen más indokolatlanul használt felkiáltójel. Ettől nem fogod magadra vonni a figyelmet.
Forrás: 8. Negédes, csöpögős, elcsépelt romantikus megnyilvánulások - mert ezek sajnos csak elcsépelt romantikus megnyilvánulások.
Forrás: 9. Költői kérdés - választ ugye nem vársz rá? Nem is fogsz kapni.
Forrás: 10. "Mint mindenki más..." - akkor most miért is vagy érdekes?
Forrás: 11. Minden szakaszba egy külön novellát írsz magadról - ha valaki lesz is olyan bátor, hogy elkezdi olvasni, valahol a harmadik sornál feladja.
Forrás: 12. "A barátaim azt mondják, hogy én..." - nem kell másokra hivatkoznod, hogy írj magadról egy-két mondatod. Vagy az elérhetőségüket is megadod?
Forrás: 13. Nyílt szexuális utalások - csak titokzatosan hölgyeim. Még ha ki is vagy éhezve, uralkodj magadon.
Forrás: 14. Bármilyen etnikum sértegetése, diszkriminálása - no comment.
Forrás: 15. A szerinted fontos tartalom kiemelése NAGYBETŰVEL - ne kiabálj az éterbe, köszi.
Forrás: 16. Bármilyen utalás az anyagi helyzetedre - dagadjon bármennyire is a pénztárcád, nem csak nagyképű, de túl személyes is erről ilyen nyíltan nyilatkozni. Ha nagyon villogni akarsz, tölts fel egy képet a csúcsszuper dizájnertáskádról, az is elég levágós.
Forrás: 17. Egynél több emoji - a lényeg a mondandódon lenne, nem a hangulatjeleken. :)
Forrás: 18. Irodalmi idézetek - hahó, ezt itt a Holt költők társasága? Oké, elolvastál egy verset a gimi óta először.