Galéria

7 szabály, amit Madonna gyerekeinek mindig be kell tartania

Forrás: Sajátjával ellentétben Madonna sokkal szigorúbb elveket vall, ha lánya szerelmi életéről van szó. Egyszer úgy nyilatkozott, hogy legidősebb gyermeke, Lourdes, aki most 26 éves, nem randizhatott, amíg be nem töltötte a 18-at.
Forrás:

A sztár szigorú makrobiotikus diétát követ, azaz főként zöldségeket, babot és dióféléket fogyaszt. Arról is gondoskodik, hogy gyermekei is egészségesen táplálkozzanak, és tartózkodjanak a tartósítószerektől, a sótól, az édességektől, a csokoládétól és a tejtermékektől. A gyerekek csak időnként élvezhetik ezeket a finomságokat exe például saját elmondása szerint gyakran becsempészet nekik egy-egy "bűnös" feladatot.


Forrás:

A gyakorlatias anya szereti szemmel tartani gyermekeit, még akkor is, ha elfoglaltsága miatt évente többször körbeutazza a világot. A hírek szerint például fia, Rocco 15 évesen megunta az anyjával való turnézást, és fellázadt a rendszer ellen. A tinédzser kiharcolta, hogy inkább az apjával maradhasson, aki nyugodtabb életmódot folytat, ez pedig lehetővé tette számára, hogy normálisabb életet élhessen.


Forrás:

És még akkor is, ha a gyerekei a volt férjével vannak, Madonna nem bírja ki, hogy ellenőriznie őket és hallja a hangjuk, amikor csak szeretné. Valójában az, hogy naponta minimum 3-4 alkalommal biztosítani kell száméra, hogy kapcsolata léphessen a gyerekeivel, szerepelt is egy szabálylistán, amit annak idejeén Guy Ritchie-nek adott.


Forrás:

A tévé és a telefon mindenki életének részese 2023-ban, de Madonnát ez nem hatja meg, kitiltotta ezeket az elektronikai eszközöket a házából, és nem is engedi, hogy fiatalabb gyerekei hozzáférjenek hozzájuk. Alternatív szórakozási formaként a sztár a vacsora utáni táncra buzdítja őket.


Forrás:

Ha a szervezettségről és a rendről van szó, Madonna nem viccel. Elárulta, hogy korábban valahányszor piszkos ruhát talált lánya, Lourdes padlóján, elvette az összes ruháját, egy táskába rakta, és egyesével kapta vissza őket, ha bizonyította, hogy képes rendet tartni. Még azt is bevallotta, hogy az sem zavarta, ha Lourdes minden nap ugyanabban a ruhában ment iskolába, fontosabb volt számára, hogy megtanulja a leckét.


Forrás:

A sztárnak megvan az a  szokása , hogy csak vizet iszik, amelyet egy kabbala vallási vezető áldott meg. Minden üveg 5 dollárba kerül. Ez azt jelenti, hogy 10 000 dollárt költ erre a vízre, amelyet el kell szállítani neki, bárhol legyen is a világon. Ragaszkodik ahhoz , hogy a gyerekei is kövessék a példáját, ami azt jelenti, hogy nem ihatnak szűrt, csapos vagy más márkájú palackozott vizet.