Galéria

Ez a manikűr illik hozzád a kedvenc sorozatod alapján

Forrás:

Ha egyértelműen A Bridgerton család a kedvenc sorozatod, akkor biztos, hogy odáig vagy az elegáns és visszafogott dolgokért, a mindennapokban pedig szereted azt képzelni, hogy egy igazi hercegnő vagy (és ezt milyen jól teszed!). Épp ezért ez a cuki manikűr tökéletesen illik hozzád, és valószínűleg még Katalin hercegné is igent mondana rá...


Forrás:

Imádod az Eufóriát? Akkor egyáltalán nem stílusod a visszafogottság, és szinte biztos, hogy odavagy a sorozat karaktereinek merész stílusáért. Épp ezért egy igazán kreatív, színes és feltűnő manikűrre van szükséged, amivel maximálisan kifejezheted önmagad. Mi mindenképpen a lila színre voksolnánk a helyedben!


Forrás:

Ha szereted az And Just Like That című sorit, akkor van egy olyan erős sejtésünk, hogy igazi Szex és New York rajongó vagy. Carrie pedig MINDIG teljesen képben van a divattal, és minden esetben próbál a legtrendibb csaj címére hajtani. Egy stílusos New York-i nő pedig szinte biztos, hogy imádná ezt a manikűrt!


Forrás:

Oké, elismerjük, hogy a Riverdale már nem olyan, mint régen, de ha visszagondolunk az első néhány évadra, akkor azért picit megnyugszunk, ugyanis tudott igazán jó is lenni a sorozat! Kicsit sötét, borús, néhol ijesztő hangulata pedig valószínűleg tökéletesen illik hozzád, ezért egy ilyen fekete manikűr szó szerint neked lett kitalálva! Főleg azért, mert a kis ezüst részletek csak még stílusosabbá teszik a végeredményt!


Forrás:

Ahogy a sorozatban Anna Sorokin mindig az előkelő társaságok középpontjában akar lenni, úgy ez teljes mértékben igaz rád is. Szeretsz mindent, ami stílusos, előkelő és persze feltűnő, hiszen szeretnél kitűnni a szürke tömegből. Éppen ezért ez a manikűr tökéletes választás számodra, és valószínűleg Annának is bejönne.


Forrás:

Azonnal ledaráltad az Emily Párizsban második évadát is, és már alig várod a következőt? Akkor szinte biztos, hogy odáig vagy Párizsért, na meg egész Franciaországért, beleértve a francia nők stílusát. És mivel ők mondhatni a legstílusosabbak a világon, ezért te is ügyelsz minden apró részletre, ami a külsőddel kapcsolatos, de persze úgy, hogy az ne legyen túl hivalkodó. Ezek után biztosak vagyunk benne, hogy EZ lesz a következő kedvenc körmöd!