Galéria

6 szabály, amire Hailey és Justin Bieber kötelezik egymást

Forrás: Nincs szex a házasság előtt

Nem volt titok, hogy a pár extra gyorsan haladt előre a kapcsolatukat illetően, de egyébként már 2016-ban is randizgattak, így nem voltak ismeretlenek egymásnak. Később kiderült, hogy részben azért is keltek egybe nagyon korán (majd 2019-ben tartottak egy nagy lagzit is), mert kijelentették, hogy nem lesz közöttük szex a házasságig. Justin elárulta, hogy az esküvő előtt másfél évig senkivel sem feküdt le, és ragaszkodott ahhoz, hogy erre legközelebb már férjként kerüljön sor.
Forrás:

Tilos felhozni a régi vitákat

Justin és Hailey is átéltek hullámvölgyeket, és vannak olyan konfliktusaik a múltban, amelyeken nehezen lendültek túl. Ezért is vezették be azt a szabályt, hogy ha valami a múlt része már, nem szabad felemlegetni.

"Igyekszünk nem piszkálni a múltat, mert nem hiszem, hogy ez fair lenne, és sosem tetszett amúgy se. Nincs szükségem arra, hogy emlékeztess valamire. Továbbléptem rajta. Köszi. Nem kell mutogatni egymásra" - nyilatkozta Ashley Graham podcastjében.


Forrás: Nincs telefonozás az ágyban

2020-ban Hailey Bieber megerősítette ezt a szabályt, és elmondta, hogy valóban tilos elővenni a mobilt náluk az ágyban. Csak az kivétel, ha valami extra fontos dologról van szó, de az, hogy netezgessenek egymás mellett a hálóban, kizárt. Ezzel az a céljuk, hogy úgy foglalkozhassanak egymással, hogy közben semmi sem tereli el a figyelmüket.
Forrás: Limitálják a közösségi média használatát

Hírességként a cyberbullying kifejezetten ismert fogalom, nincs olyan sztár, aki ne tapasztalta volna már meg. Haley 2018-ban mesélte el, hogy nagyon nehéz a mentális egészségére figyelnie, amikor a neten mások darabokra tépik szét a munkáját, a kapcsolatát és minden vele kapcsolatos dolgot. Justinnal épp ezért megegyeztek, hogy ha túl sok lenne nekik a közösségi média, mindketten inaktiválják Twitter fiókjaikat.
Forrás: Nem tolhatják el túl sokáig a gyerekvállalást

Justin és Hailey sosem titkolták, hogy fiatalon szerettek volna megházasodni, és azt sem, hogy fiatalon szeretnének szülőkké válni. Bár még nincs gyermekük, és nem nyilatkoztak arról, hogy a nagyon közeli jövőben lenne, az már kiderült, hogy nem akarnak túl sokáig várni. Hailey nemrég erre a kérdésre azt felelte, hogy "meglátjuk", mire Justin annyit mondott, hogy "csak rajtad múlik, bébi." Úgy fest, a zenész már készen állna!
Forrás: Nem lóghat Justin Kourtney Kardashiannel

Állítólag eljegyzésük után nem sokkal vezette be Hailey ezt a szabályt, miután 2018-ban Kourtney szakított akkori pasijával. Még 2016-ban röppentek fel pletykák arra vonatkozólag, hogy Justin és Kourtney között több is történt, miután egy szórakozóhelyen együtt látták őket. Állítólag nagyon egy hullámhosszon voltak, és lelkileg is tudtak kapcsolódni, emiatt Hailey fenyegetőnek találta azt, hogy ők együtt legyenek. Tartott attól, hogy esetleg Kourtney felkeresi Justint, így megkérte vőlegényét, hogy ne találkozzon vele.