Galéria

A legjobb szextippek, ha nemcsak fenntartani akarod a tüzet

Forrás: Valószínűleg sokan azt szokták meg, hogy a szexhez minden ruhadarabjuktól megszabadulnak, ám szakértők szerint érdemes legalább egy valamit magunkon hagyni. Akár egy topot vagy egy tangát. És, hogy miért? Ezzel ugyanis sokkal szexisebbek lehetünk párunk szemében, hiszen egy árva ruhadarab látványa sokkal izgatóbb hatással tud lenni a férfiakra, mint a teljesen meztelen test. Érdekes, de így van!
Forrás: Lehet, hogy az elején kicsit vicces lesz, de ha belejöttök elképesztő dolgokat tud művelni egy kapcsolattal, méghozzá pozitív értelemben. Egy teljesen más oldalát ismertetetitek meg egymásnak, amivel új színt tudtok vinni a már rutinossá vált szexuális életetekbe.
Forrás: Persze, isteni az otthoni ágy melege, a puha paplan és párnák között, de azért a kényelmes helyszínek mellett néha-néha pattanj fel a konyhapultra, a nappali kanapéjára vagy éppen essetek egymásnak a liftben. Azért, mert már több éve vagytok együtt, nem kell, hogy csak és kizárólag a hálószoba négy fala közé szorítsátok a szexet. Szakértők szerint az új illatok, hangok, világítás és textúrák segítenek megőrizni szexuális életünk izgalmát.
Forrás: Ha már tudod, mi segít az orgazmus elérésében, akkor ezt érdemes megmutatnod a párodnak is. A párunk előtti maszturbáció, ugyanis nemcsak tanulási lehetőség a kedvesünknek, de egy addig soha nem ismert oldalunkat is megtudjuk neki mutatni. Pontosabban azt, amit soha senki nem látott még, csak és kizárólag mi magunk.
Forrás: Akárcsak a maszturbálást, a pornónézést is sokan csak egyedül képesek csinálni. Valamiért tabunak, sőt mi több szégyellnivalónak számít, holott természetes és bizonyos helyzetekben még hasznos is. ilyen például a kapcsolatunk felturbózása, amelynek egyik legegyszerűbb, mégis nagyon izgató módja, ha megkérdezzük a párunkat, mely pornókategóriák a kedvencei, amelyeket közösen nézzünk meg vele. Sőt, a nagy "filmezés" közben érdemes gyakorlatban is kipróbálni a dolgokat.