Galéria

In Memoriam: Híres emberek, akik 2022-ben hunytak el

Forrás:

71 évesen elhunyt Kirstie Alley, aki titkon rákkal küzdött.

A hírt két gyermeke, True és Lillie osztották meg a közösségi médiában, akik felfedték, hogy édesanyjuk csodálatos szülő volt, és igazi harcos is, akit egész családja körülvett utolsó pillanataiban is.

IDE KATTINTVA elolvashatod a részleteket.


Forrás: Jennifer Aniston édesapja november 11-én hunyt el, 89 évesen. A férfi maga is híres színész volt, az Életünk napjaiban nyújtott alakítása volt a legemlékezetesebb, de ezen kívül is számtalan filmben és sorozatban tűnt fel. A hírt Jennifer Aniston erősítette meg közösségi oldalán, aki itt is végső búcsút vett tőle.

"Te voltál a világ egyik leggyönyörűbb embere. Nagyon hálás vagyok azért, hogy egyenesen a mennybe repültél, békésen - fájdalom nélkül. Ráadásul 11/11-én! Mindig tudtál tökéletesen időzíteni. Ez a szám innentől kezdve örökké különleges jelentéssel rendelkezik számomra. Szeretlek az idők végezetéig. Ne felejts el néha meglátogatni!"
Forrás: Tragikusan fiatalon, mindössze 34 évesen hunyt el Aaron Carter 2022 novemberének elején. A színész-énekes akkor szerzett először hírnevet, amikor bátyját, Nick Cartert elkísérte a Backstreet Boys turnéira, de később saját albumot hozott létre, és a filmezésben is kipróbálta magát. Halálának körülményeiről nem beszéltek, de köztudott, hogy Aaron régóta küzdött függőségekkel, testvére posztjából pedig arra lehet következtetni, hogy halálát is ez okozta.
Forrás: Októberben derült ki, hogy a Harry Potter-filmek egyik kedvenc színésze, a Hagridot életre keltő Robbie Coltrane elhunyt. 72 éves volt, és bár korábban is számos egészségügyi problémával küzdött, mindenki bízott abban, hogy állapota jobbra fordul. Korábban a Harry Potter-reunionban ezt nyilatkozta:

"A Harry Potter-filmek öröksége az, hogy a gyermekeim generációja is meg fogja őket mutatni a gyermekeinek, így 50 év múlva is nézni fogják. Én már nem leszek itt, de Hagrid igen."
Forrás: A Gyilkos sorok sztárja szép hosszú életet élt, hiszen 96 évesen hunyt el, idén októberben. Mint kiderült, békésen, álmában távozott el ebből a világból saját otthonában, a hírt gyermekei erősítették meg.
Forrás:

Szeptember 8-án érkezett a hivatalos bejelentés: elhunyt II. Erzsébet királynő, az Egyesült Királyság történelmének leghosszabb idejét hatalmon töltő monarchája. 96 éves volt, élete utolsó napjáig ellátta feladatait.

Az egész világot meglepte a hír, noha már órákkal korábban sejteni lehetett, hogy baj van, hiszen teljes családját összehívták kastélyába. Fia, Károly, valamint lánya, Anna hercegnő vele voltak utolsó perceiben.


Forrás: Anne Heche mindössze 53 éves volt, amikor nyár végén autóbalesetet szenvedett Los Angeles-ben. Az orvosok kokaint és fentanilt is találtak szervezetében, a karambol során súlyos fejsérülést és égési sérüléseket szenvedett. Gépekkel próbálták életben tartani, ám augusztus 12-én végleg lekapcsolták róla.
Forrás: Augusztusban vett végső búcsút a világ Olivia Newton-Johntól, a Grease-filmek sztárjától. A színésznő 73 éves volt, és 30 éven át nyíltan beszélt mellrákkal való küzdelméről. A mellrákot először 1992-ben diagnosztizálták nála, majd 2013-ban ismét visszatért, végül pedig 2017-ben újult ki nála legutóbb.
Forrás: A színészlegenda 82 évesen hunyt el idén nyáron, halotti anyakönyvi kivonata szerint szívroham és koszorúér-betegség okozta halálát. Élete során számos ikonikus filmben szerepelt: A Keresztapa-filmekben, az El Dorado című alkotásban, valamint a Tortúrában is, utóbbi talán egyik legemlékezetesebb alakítása volt.
Forrás: A világhírű színész 67 évesen hunyt el 2022 nyarán, menyasszonya talált rá ágyában. Ray halálának pontos okát nem osztották meg, de az információk szerint álmában hunyt el, fájdalmak nélkül. Leghíresebb filmje a Nagymenők volt.
Forrás: Nagyon fiatalon, 33 évesen hunyt el idén márciusban Tom Parker, a The Wanted zenésze. Két évvel korábban jelentette be, hogy agydaganatot diagnosztizáltak nála, és bár keményen küzdött a betegség ellen, sajnos elvesztette a harcot. Utolsó pillanatában családja, barátai és két kisgyermeke is vele volt.
Forrás: A  Foo Fighters dobosa márciusban hunyt el, mindössze 50 évesen. Halálának okát nem fedték fel, de az orvosi vizsgálatok alapján tudatmódosítószereket fogyasztott.
Forrás: Év elején derült ki, hogy elhunyt Bob Saget komikus, színész, műsorvezető. Leghíresebb szerepét a Bír-laknak köszönhette, de rengeteg más sorozatban, filmben vállalt kisebb-nagyobb szerepet. 65 évesen hunyt el, hotelszobájában találtak rá.