Galéria

Így hat az egyes csillagjegyekre a novemberi újhold energiája

Forrás: Kos

Az újhold olyan energiákat szabadít fel, amelyek miatt utazni támad kedved. Fel akarod fedezni a világot, valami újra vágysz, és egy spontán lehetőség is az utadba kerül: mondj igent! Nem fogod megbánni, ha most az egyszer tervezés nélkül, hirtelen fejest ugrasz valamibe, ami boldoggá tesz, mert az ezzel járó szabadságérzet valami újat indít el benned.
Forrás:

Bika

Anyagilag érkezik változás az életedbe az újhold energiáinak köszönhetően. Arra késztet, hogy merj kilépni a komfortzónádból, és igent mondani a váltásra, mert egy új munkahely, egy új pozíció nemcsak lelkileg, de pénzügyileg is nagy segítség lesz számodra. Az sem kizárt, hogy mellékes melóról van szó, vagy akár saját vállalkozásod beindításáról, amit eddig nem mertél meglépni.


Forrás: Ikrek

Új kezdetek következnek családi, szerelmi életedben. Lehet, hogy nem éppen ilyen tapasztalatra vágysz, de ami most következik, mély hatással lesz rád és a jövődre. Gondold át, hogy boldog vagy-e a kapcsolatodban, és közös-e a jövőképetek. Ha nem, most jött el az ideje a kilépésnek, ha igen, akkor pedig egy újabb mérföldkő elérésének. Ha pedig szingli vagy, érdemes körbetekintened, mert lehet, hogy már jelen van egy bizonyos valaki az életedben, akivel az erős kötődés nemcsak baráti!
Forrás: Rák

Hogy néz ki most egy átlagos napod? Egy ideje már ugyanúgy, igaz? Nem sok változatosság és újdonság szorult belé, de most érezni fogod az újhold energiáit, és azt, hogy valami izgalomra vágysz. Régóta szeretnél egy bizonyos hobbit kipróbálni? Esetleg elutaznál vagy felkeresnél valakit, akivel ezer éve nem beszéltetek? Ne halogasd, mert ezek nagy változásokat hoznak magukkal!
Forrás: Oroszlán

Egy ideje már tologatsz magad előtt egy szerelemprojektet, amit nagyon szívesen csinálnál, de nem volt merszed belevágni. Mindig szólt ellene valami, nem is volt bátorságod, de most az újhold energiái pozitívan fognak hatni rád. Nem fogod megbánni, ha végre igent mondasz arra, ami boldoggá tesz!
Forrás: Szűz

Elég nagy szigor jellemezte az életed, nem tudtad elengedni magad, folyton a tennivalók és kötelességek halmazában köröztél. Az újhold viszont meghozza a jól megérdemelt pihenést, ami végre segít, hogy időt találj más dolgokra is. Már régóta szeretted volna egy kicsit átalakítani az otthonod? Utaznál vagy leszerveznél egy baráti programot, amire nem volt lehetőség? Most lesz! A lakásod egyébként tele van olyan holmikkal is, amelyekre semmi szükséged, úgyhogy ideje megválni ezektől, mert a rendezett otthon friss energiákat hoz magával.
Forrás:

Mérleg

Te vagy minden társaság békítője, az, aki senkivel sem keveredik konfliktusba. Most viszont egészen új oldalad kerül előtérbe az újholdnak köszönhetően: kinyílsz, elmondod a véleményed, és akkor sem ijedsz meg, ha ez nem egyezik másokéval. Lehet, hogy sokakat meglep ez a váltás, és egyeseknek nem tetszik, hogy nem bólogatsz, de nagyon jól teszed, mert ez új lehetőségeket sodor az utadba!


Forrás: Skorpió

Az elmúlt hetekben káosz uralta az életed, semmi sem akart sikerülni, és folyton új akadályokat sodort eléd az élet. Most viszont egy optimista és vidám időszak veszi kezdetét, és már most érezni fogod, hogy kezdesz te is ellazulni. Nem aggódsz annyit apróságokon, ez a pozitív kisugárzás pedig új munkalehetőségeket és anyagi helyzeteket hoz eléd. Élvezd ki őket!
Forrás:

Nyilas

Az újhold hatalmas robbanással veszi kezdetét, készülj, mert rád vár az egyik legnagyobb változás most. Mondj igent egy utazásra, mert ezen a kiruccanáson valami olyan fog történni, amire biztosan nem számítasz. Egészen új látásmóddal térhetsz haza, aminek köszönhetően végre meglátod, mi az, amint változtatnod kell. És nem csak kell, de fogsz is!


Forrás: Bak

Most, hogy itt az újhold, érdemes egy kicsit magadba nézned. Elégedett vagy? Pontosan tudod, hogy vannak dolgok, amiket nem mersz kimondani, vannak álmaid, amelyek már régóta csak álmok, pedig több van benned, mint hinnéd. Ideje, hogy megnyílj egy kicsit mások előtt, beszélgess barátokkal, rokonokkal arról, hogy mivel is szeretnél igazán foglalkozni, mert az ő szavaik lesznek azok, amelyek kimozdítanak a csigaházadból. Hidd el, mások sokkal jobban látnak téged, mint te magadat!
Forrás: Vízöntő

Nagyon megéri most szociálisabbá válnod, kimozdulni, mert ezek az események nagy változást hozhatnak magukkal. Te amúgy nagyon jól érzed magad egyedül, ezzel nincs is gond, télen viszont hajlamos vagy extrán magadba fordulni. Most viszont találkozhatsz valakivel az egyik ilyen kiruccanáson, aki sok mindent megváltoztat, és a spontán oldaladat is elővarázsolja. Élvezd ki ezt az időszakot!
Forrás: Halak

Karrier téren nagy izgalmak várnak rád, egy új kezdetet hoz magával az újhold. Nehezen döntöd el ugyanis, hogy merre menj tovább, mihez kezdj, valahogy nem találod a helyed, és ezért jönnek jól ezek az energiák, amelyek egy kicsit irányt mutatnak. Ne félj attól, ami elsőre nem hangzik annyira realisztikusnak, hiszen te tényleg bármit képes vagy valóra váltani!