Galéria

Híres emberek, akik filmjük forgatása közben részegek voltak

Forrás: Állítólag John Candy késve és részegen jelent meg a forgatáson, hogy megcsinálja a Splash című filmben a híres racquetball-pálya jelenetet. Howard azt mondta, hogy az általában nagyon profi Candy bocsánatot kért, és a következőt mondta: "Ez történt, az igazat mondom. A bárban voltam, és Jack Nicholson is. Jack Nicholson tudta a nevemet, Ron! És folyamatosan italokat vett nekem. Én pedig ittam és azt mondtam: „De mennem kell forgatni.” Ő pedig azt felelte: „Rendben leszel, kölyök. Ne aggódj emiatt.” Soha nem lefeküdtem, Ron. Soha nem feküdtem le.
Hogy ez valóban megtörtént-e, csak Jack Nicholson tudná igazolni.
Forrás: A filmben sok cigi elszívása szerepelt, amiről Dunst Jimmy Kimmelnek azt mondta, hogy „movie pot”, azaz gyógynövényes dohányból készült hamis cigi. Azonban az egyik jelenetnél valami egészen érdekeset érzett a színésznő.„Kezdtem úgy érezni, hogy elvesztem az eszem. Odamentem a rendezőhöz, és azt mondtam, hogy valami nincs rendben velem, azt hiszem, be kell mennem a kórházba. Remegtem, melegem volt és teljesen kiborultam."
A film egyik producere utánajárt, és felfedezte, hogy véletlenül igazi fű került a cigibe. A színésznő pedig ennek tudta nélkül szívta el az egész cigit.
Forrás: A klasszikus videojáték nagyképernyős adaptációja egy sokak által ismert katasztrófával végződött. Leguizamo önéletrajzában azt írta, hogy a karaktereik a nap nagy részében ittak, ám az egyik felvétel során a részeg Leguizamo beült a filmbeli furgonjába, amivel annyira gyorsan hajtott el, hogy az ajtó rácsapódott Hoskins kezére és eltört az egyik ujja. Akik egy kicsit alaposabban nézik a filmet, azok észrevehetik, hogy Hoskins időnként gipszet visel az alkotásban.
Forrás: Thornton karaktere a film nagy részében részeg volt, ezért Thornton nagy elismerést érdemelne. A színész konkrétan folyamatosan ivott, hogy hiteles alakítást nyújtson. Sőt, azt mondta a PeopleTV Couch Surfing című műsorában, hogy ő volt a legizgatottabb, amikor azt a jelenetet forgatta, amelyben karaktere a bevásárlóközpontban részegen megtámad egy karácsonyi dekorációnak szánt szamarat. Úgy kezdte a napját, hogy megivott három pohár vörösbort, egy vodkát és áfonyalevet, majd néhány Bud Light-ot. „Amikor azt a jelenetet forgattuk, már alig tudtam magamról, és arról, hogy egy filmben szerepelek” – mondta.
Forrás: Az egyik első jelenetben, amelyet Robbie forgatott, teljesen meztelenül kellett az ajtóban állnia, és szó szerint sokkot kapott. Azt mondta a New York Timesnak: „Aznap reggel dolgozni mentem, és remegtem, annyira féltem, hogy nem tudom megcsinálni. Szóval, bár reggel 9 óra volt, egy stábtag megitatott egy kis tequilával. Csináltam három felvételt, majd levettem a ruháimat, megcsináltam a jelenetet, és már jól is voltam. Valóban segített megállítani a kezem remegését, és egy kis önbizalmat adott."
Ki gondolná, hogy egy ilyen tökéletes testű színésznő fél megmutatni magát?!
Forrás: Sheen a Dubai Nemzetközi Filmfesztiválon adott interjújában elmondta, hogy a jelenetet a 36. születésnapján forgatták, és egész nap ivott, mivel ünnepelt. A színész akkoriban nagyon sokat ivott, sőt alkoholista volt, majd 1989-ben tette le végleg a poharat. "Olyan veszélyesen részeg voltam, hogy alig tudtam felállni. Nagyon mélyen belemerültem a saját személyes fájdalmamba, az alkoholizmusba és az önutálatomba, és mindazokba a dolgokba, amelyek egy embert alkotnak" - mondta. A jelenet leghíresebb része persze az, amikor ököllel üti a tükröt, véresre verve a kezét. Sheen elárulta, hogy ez egy részeg ballépés volt, mert közelebb volt a tükörhöz, mint gondolta volna. Azt mondta, hogy a rendező, Francis Ford Coppola azonnal le akarta állítani a forgatást, de ő visszautasította, mert folytatni akarta a saját démonával való küzdelmet a kamera előtt. "És így tettem, és egy teljesen összetört, kétségbeesett srácot mutattam meg, ami tükrözte azt, aki akkoriban voltam."
Forrás: Az 5. részt Angliában forgatták, amikor egyik nap a Monty Python-os Eric Idle meghívta Fishert, hogy lógjon a Rolling Stones-szal. Ahogy a Daily Beastnek elmondta: „Felhívtam Harrisont, és azt mondtam: „Gyere ide! Ez nevetséges!... Emlékszem, semmit nem aludtunk, így nem voltunk másnaposak – még mindig részegek voltunk, amikor másnap megérkeztünk a forgatásra."
Forrás: Lawrence azt mondta a Hollywood Reporternek, hogy abban reménykedett, hogy az alkohol kevésbé teszi bizarrá azt az élményt, hogy egy házas férfival csókolózik a kamera előtt, de sajnos állítása szerint még több szorongáshoz vezetett.