Galéria

6 különleges francia manikűr, amivel tökéletes ráhangolódhatsz a téli szezonra

Forrás:

Lehet, hogy meglep, de a fémszín elképesztően trendinek fog számítani télen, ha pedig ezt a színt még csillogósra is veszed a francia manikűrödben, akkor te leszel a legdivatosabb! Ráadásul ez a kifinomult, egyben extra szexi stílus szinte minden ruhához tökéletesen megy, hiszen nincs benne semmilyen rikító szín. Minket meggyőzött!


Forrás:

Ha művészlélek vagy, esetleg odavagy a képzőművészetért is, akkor valószínűleg nincs számodra tökéletesebb francia manikűr a téli időszakra. A kifinomult vonalvezetések és a különböző textúrák igazán meséssé teszik ezt a manit, összességében pedig ráadásul extra kifinomult és stílusos.


Forrás:

Természetesen, ha télről beszélünk, akkor nem maradhatnak ki a klasszikus téli elemek, mint például a Mikulás sapka, ezt az elemet pedig miért nem építhetnénk be a francia manikűrünkbe? Ezek után pedig merje valaki azt mondani, hogy a francia mani unalmas!


Forrás:

Ez a köröm nem csupán a bevállalós embereknek való, hiszen bár elsőre úgy tűnhet, hogy nagyon feltűnő, mégis elegáns hatást kelt, hála a fekete-fehér kombinációnak. A zebra minta egyébként kifejezetten trendinek fog számítani a téli időszakban, így érdemes komolyabban elgondolkoznod rajta a következő hónapokban!


Forrás:

A sötétkék és a bordó külön-külön is nagyon kifinomult hatást keltenek, azonban, ha ezt a két színt kombózzuk, ráadásul a képen látható extra bátor módon, akkor valami egészen különleges eredményt fogunk kapni, amire garantáltan rengeteget dicséretet fogunk kapni! Szerintünk abszolút 10/10!


Forrás:

A 60-as és 70-es évek retro életérzése egész évben erősen érezhető volt, és ez természetesen az év utolsó szakaszára is meg fog maradni. Attól se ijedj meg, hogy ezekről a retro színekről nem azonnal a téli hideg jut eszedbe, hiszen most mindent szabad, aki pedig olyan bevállalós, hogy egy ilyen különleges és színes francia manit csináltat magának a következő időszakban, arra garantáltan mindenki irigykedni fog!