Galéria

Ez az arcápolási termék illik az aurádhoz

Forrás: Földhözragadt, erős, szenvedélyes

A vörös aurával rendelkező emberek szenvedélyesek és tüzesek, eléggé forrófejűek lehetnek, és gyorsan hoznak döntéseket. Biztonságra és állandóságra vágyhatnak, így olyan szépségápolási rutin illik hozzájuk, amely lehetővé teszi számukra, hogy megtalálják a kényelmet a folyamatban. Az arcmaszk funkcionális, ami a keményen dolgozó vörös aurák számára létfontosságú, a mi kedvencünk egyértelműen az Erborian Red Pepper Paste arcmaszkja, amely bársonyos textúrájával, azonnali puhaságot és kényelemérzetet nyújt.
Forrás: Gyengéd, érzelmes, figyelmes

A rózsaszín aurával rendelkezők általában nagyon szeretetteljesek, de nem ügyelnek arra, hogy ugyanolyan szinten kapják vissza a törődést és a sok-sok szeretetet, ezért az egyensúly kulcsfontosságú számukra. Éppen ezért megérdemelnek egy kis kényeztetést és önszeretetet, bőrápolás szempontjából mi egy gazdag, pazar tisztító balzsamot vagy gélt javasolnánk, ami lemossa a napi sminket, mindenki más drámáival együtt.
Forrás: Kalandvágyó, izgalomkereső, magabiztos

A narancssárga aura a kreativitásról árulkodik, így ezek a személyek művészi beállítottságúak és extra nőiesek is. Éppen ezért hajlamosak lehetnek egy sokkal érzékibb szépségápolásra, amelyet a textúrák, illatok és színek inspirálnak. Ha minket kérdezel, nincs is finomabb, érzékibb, mint egy arcpermet, különösen, ha selymes érzés és finom illatú. Mi pedig természetesen egy ilyen terméket választottunk neked!
Forrás: Kreatív, barátságos, nyugodt

A sárga aura általában olyasvalakit jelöl, aki túláradó, nagy energiájú, vidám és optimista, így a bőrápolásuk inkább arról szóljon, hogy a béke és a nyugalom egyensúlya felé tereljük őket, miközben játékosak maradhatnak. Erre tökéletes a Clinique terméke, amely egész napos hidratálást nyújt és megerősíti a bőr védekező képességét.
Forrás: Együttérző, felelős, gyógyító

Egy zöld aurával rendelkező ember a szívére összpontosít és abszolút az egyensúlyra törekszik. Fontos számukra a természet, és azt, hogy pontosan tudják, mi van egy szépségápolási termékben. Tökéletes számukra ez a bőrgyógyászatilag tesztelt Vichy termék, amely javítja a bőrhibákat és egységesíti az arcbőr színárnyalatait.
Forrás: Nyugodt, bölcs, intuitív
A kék aurák a torokcsakrához kapcsolódnak, és a kifejezésről és a kommunikációról szólnak. Gyakran sokkal érzékenyebbek érzelmileg, így kihívást jelenthet számukra, hogy kifejezzék magukat, ezért inkább visszahúzódnak. Az érzékekhez való érzelmi és rétegzett kapcsolódás miatt vonzódhatnak az illóolaj alapú termékekhez. Ezek után mi egyértelműen a Kiehl's egyik bestseller termékét ajánlják, amely láthatóan helyreállítja és feltölti a bőrt, hogy reggelre egy kipihent és kiegyensúlyozott megjelenést nyújtson.