Galéria

Sztárcsemeték, akik mindent elkövetnek, hogy életben tartsák elhunyt szüleik emlékét

Forrás: Bob Marley-nak 12 gyereke született, közülük sokan az ő nyomdokaiba léptek, zenélnek, és még tekintélyes díjakat is nyertek életük során. Sok albumot adtak ki apjuk nevének tiszteletére. Ahogy egyik gyermeke, Damian mondta: „Apánk valóban része a mindennapi életünknek, az igazat megvallva a leckék, az erkölcsök és az általa mutatott példa végigvezet minket mindenen, amit teszünk.”
Forrás: Christopher Reeve leginkább 70-es és 80-as években bemutatott Superman filmjével szerzett hírnevet, majd 1995-ben egy lovas balesetet követően nyaktól lefelé lebénult. Ezután feleségével együtt megalapította a Christopher és Dana Reeve Alapítványt. Fiuk, Will, és Reeve előző kapcsolatából született gyermeke együtt ma is az igazgatótanács tagjai között vannak.
Forrás: Zelda Williams 2015-ben tisztelgett édesapja emléke előtt a Noble Awards-on. Az akkor 25 éves Zelda bemutatta egyik kedvenc jótékonysági szervezetét. Ez volt az első alkalom, hogy nyilvánosan beszélt édesapja halálát követően: „Embertelen sebességgel szállna fel, mosollyal az arcán, és soha nem nézne hátra.”
Forrás: Julian Lennon még 2007-ben alapította meg a Fehér Toll Alapítványt. Ez egy környezetvédelmi és humanitárius szervezet, amely az oktatásra, az egészségügyre, a környezetvédelemre, valamint az őslakos kultúrák megőrzésére és védelmére összpontosít. Az alapítvány nevét maga John Lennon ihlette. Azt mondta a fiának, hogy ha meghalna, az üzenet fehér toll formájában érkezik hozzá. Innen fogja tudni Julian, hogy jól van.
Forrás: 2018-ban Michael Jackson lánya, Paris Jackson és fia, Prince Jackson egy különleges ünnepségen jelent meg hatvanadik születésnapja tiszteletére. A két sztárcsemete apjuk nyomdokaiba lépve átvetták a díjat az ő nevében, mégpedig az Elizabeth Taylor AIDS Alapítványnál végzett humanitárius munkájáért. Akárcsak Michael, Paris és Prince is igyekszik jobb hellyé tenni a világot.
Forrás: A Lodge az ausztrál állatkertben található, ahol az Irwin család él és dolgozik. Az állatbarátoknak ezzel a különleges lehetőséggel ott tölthetnek egy éjszakát, és megtapasztalhatják a gyönyörű vadvilágot. Tökéletes hely a kikapcsolódásra és a kapcsolatteremtésre, ami Steve Irwin tiszteletére jött létre. A férfi ugyanis egész életében arról álmodott, hogy egy ilyen helyet hoz létre. Nos, a családja teljesítette a kívánságát.
Forrás: A ma már egyre híresebb modellé vált Meadow sosem szűnt meg szeretni híres édesapját, Paul Walkert. A néhai színész nagy környezetvédő volt, lánya pedig úgy érezte az a legnagyobb tisztelgés édesapja előtt, ha ő is erre az útra lép. Megalapította a Paul Walker Alapítványt, ami az óceánok, az állatok megmentésére és az emberek segítésére jött létre.