Galéria

Kovács Vanda 4 legjobb őszi-téli szettje, amit mindenkinek ki kell próbálnia

Forrás: Nem kell lemondanunk törvényszerűen a szoknyákról a hűvös idő beköszöntével. Sőt, talán nincs is jobb idő előhalászni őket a gardrób mélyéről, ha esetleg a nyári időszakban hanyagoltad őket, ugyanis egy csizmával és egy pulcsival tökéletes kombót alkotnak. Arról nem beszélve, hogy egy randira is szuper választás.
Forrás: Az őszről a ropogós barna, a vörös és a sütőtök árnyalatok jutnak az ember eszébe. Nem meglepő, hogy sokan szeretnek ennek megfelelően választani ruhadarabokat. Hiába az ősz színei, mégis visznek egyfajta melegséget a szürke, nyirkos hétköznapokba télen is. Vanda ruhadarabjai pedig nemcsak tökéletesen passzolnak, de színvilágban is a szezon hangulatát tükrözik.
Forrás: A rohanós mindennapok során sokan szeretnek kényelmesen, lazán lenni, ám a meetingek vagy üzleti megbeszélések alkalmával azért érdemes kicsit jobban odafigyelni a szettünkre. Természetesen a kényelmet szem előtt tartva is lehetünk elegánsak, akárcsak Vanda, aki egy fekete nadrágot és fehér pólót dobott fel egy blézerrel és egy csíkos pulcsival.
Forrás: Akik nem szeretnek kitűnni, de annál jobban imádják a kifinomult és klasszikus darabokat, azok a khaki, drapp és nude árnyalatait részesítsék előnyben. A ruhadarabok esetében pedig a hosszabb kabátok és a bőrcsizmák lehetnek a tökéletes választás, amelyek optikailag is magasíthatnak és sokkal sudárabb megjelenést lehet velük elérni.