Galéria

Sztárok, akik nagyon kihívó ruhában érkeztek egy esküvőre vendégként

Forrás: Ariana Grande

Amikor az énekesnő testvére, Frankie megházasodott egy Star Wars tematikájú esküvőn, május 4-én (természetesen), az énekesnő cseppet sem visszafogott ruhában bulizta végig az estét.
Forrás: Emily Ratajkowski

Marc Jacobs esküvőjén Emily Ratajkowski igazán feltűnő egyéniség volt. Nemcsak a ruha kivágása, de a színe miatt is!
Forrás:

Victoria Beckham

Ma már Victoria valószínűleg nem venné fel ezt a ruhát, de jó néhány éve még simán elment benne egy esküvőre. Az biztos, hogy feltűnő volt!

És arra emlékszel még, mit viselt fia és Nicola Peltz esküvőjén? IDE KATTINTVA megnézheted, ha esetleg elfelejtetted volna.


Forrás: Chrissy Teigen

A modell sem rejtegeti alakját! Ez nem volt másképp akkor sem, amikor Miamiba érkezett egy esküvőre, ahol piros-fekete színkombinációt választott, ráadásul nagyon áttetsző felső résszel (természetesen melltartó nélkül).
Forrás: Fergie

Az énekesnő a Black-Eyed Peas egyik tagjának esküvőjére érkezett, egy fekete, nagyon mini ruhában, aminek felső része ráadásul fűző volt.
Forrás: Jaden Smith

Will Smith fia még Kim és Kanye esküvőjén lepett meg mindenkit, amikor ebben a fehér Batman jelmezben jelent meg a vendégek körében. Az mondta, azért ezt választotta, mert úgy érezte, neki kell mindenkit megvédenie.
Forrás: Kim Kardashian

A Kardashian-lányok szeretnek feltűnő szetteket viselni. Így volt ez akkor is, amikor pár éve Kim Kanye oldalán érkezett egy esküvőre, nagyon mélyen kivágott, inkább hálószobába passzoló fekete ruhában.
Forrás: Kim Kardashian

Persze az előző szettje még mindig visszafogottnak számított ahhoz képest, amit egy másik esküvőn viselt.
Forrás: Kendall Jenner

De Kendall még ezen is túltett! 2021 novemberében egy emberként hördültek fel a netezők, amikor meglátták, milyen ruhában ment egyik jó barátnője esküvőjére. A fekete Mônot ruha ugyanis felül lényegében semmit, de tényleg semmit sem takart, még egy diszkóba is sok lenne, nemhogy egy lagziba. A rajongók kiakadtak, sok reakció érkezett a témában, de az ara kommentben reagált, és elmondta, hogy szerinte nagyon dögös volt Kendall, és őt nem zavarta.
Forrás: Naomi Campbell

Úgy tartja a hagyomány, hogy feketében, pirosban és fehérben nem illik esküvőre menni, kivéve, ha az ifjú pár engedélyt ad. Valószínűleg Naomi Campbell esetében is ez történt, aki Marc Jacobs és Char Defrancesco sztárparádés esküvőjére érkezett ebben a fekete, feltűnő ruhában.